3 romani au ramas in cursa la Orobie Ultra Trail. Sunt 93 de abandonuri in total

755

3 alergatori romani continua lupta la Orobie Ultra Traiul cu propriile limite, dar si cu duritatea acestui ultramaraton. Din 256 de concurenti, 93 au abandonat pana sambata dimineata. Printre ei doi romani, dar si detinatorul recordului competitiei: Andrea Machi. Lider este tot un italian: Marco Zanchi. Acesta mai avea sambata la ora 7 dimineata aproximativ 24 de kilometri pana la finish.

Istvan Szokolszky si Vlad Munteanu s-au retras de la  Orobie Ultra Trail. Viorica Malai este pe locul 5 la feminin dupa 82 de kilometri

romani la Orobie Ultra Trail„Pana aici a fost, iar indigestie, varsaturi .Am mers pana cand a tinut energia. Va multumesc pentru sustinere.” Acesta a fost mesajul postat de Istvan undeva dupa miezul noptii pe pagina sa de socializare. Vlad Munteanu a abandonat si el spre dimineata dupa ce a parcurs aproximativ 65 de kilometri.

Cel mai in forma roman de la aceasta editie este pana in prezent Gabor Stranyiczki (foto). Ocupa locul 19 in clasamentul general. Ceea ce inseamna ca pentru el noaptea a fost un „aliat”. La kilometrul 20 se afla pe pozitia 46. Acum se apropie de kilometrul 90 al ultramaratonului cu o lungime de 140 si o diferenta de nivel de 9500 de metri. In 2017 Gabor a avut cel mai bun timp dintre romani: 32 de ore, 20 de minute si 46 de secunde. Adrian Toma se afla pe locul 53 in clasament. A lasat in spate 74,5 kilometri. 

Viorica Malai se mentine in topul concurentelor. Este pe locul 5 in clasament. A parcurs pana in prezent 82 de kilometri. Anul trecut Adrian Toma si Viorica Malai ajungeau la finish pe pozitiile 72 ( 39.51.30), respectiv 73 ( 39.51.37). Desfasurarea evenimentelor o puteti urmari aici.

Autor: Vlad Lucian Arhire