vineri, decembrie 8, 2023
AcasăCAMPIONIAdrian Rădulescu a vorbit despre colaborarea pe care o are cu David...

Adrian Rădulescu a vorbit despre colaborarea pe care o are cu David Popovici

Adrian Rădulescu a făcut înot de performanță de la 6 la 15 ani, iar după liceu a urmat cursurile UNEFS și a fost bursier al Universității din Aarhus, Danemarca.

Adrian Rădulescu a devenit antrenor în lotul olimpic, este Doctor în Performanță sportivă – Specializare natație. Este antrenor certificat CNFPA (Senior) și ASCA (L2) și colaborează din 2013 cu David Popovici.

”S-a creat o chimie între noi, ne înțelegem, avem o colaborare atât de bună. Sunt convins că nu aș fi reușit fără el, fără o colaborarea și mai ales prietenia. Îniante de colaborarea sportiv-antrenor este o relație prieten-prieten, om -om. Nu aș putea să îmi imaginez lucrul cu un alt antrenor!”-David Popovici

David Popovici este dublu campion mondial! David a egalat performanța americanului Montgomery. La Campionatului Mondial de Natație un singur sportiv reușise să câștige probele de 100 și 200 metri liber de la aceeași ediție, până la reușita lui David.

”În mod cert relația pe care noi doi o avem, mai ales în momentele când îi cer să facă anumite lucruri, el trebuie să aibă încredere totală în ceea ce îi spun și disn perspectiva prieteniei am reușit să ajungem departe decât dintr-o poziție de autoritate!”-Adrian Rădulescu

David Popovici este dublu campion mondial! A egalat recordul americanului Jim Montgomery înotătorul care are acum 67 de ani. Ediția din acel an a competiției a fost găzduită de Belgrad.

Adrian Rădulescu a vorbit despre colaborarea pe care o are cu David Popovici
Adrian Rădulescu, Robert Glință, David Popovici, Dragoș Luscan și Luka Gabrilo

David Popovici a debutat la Budapesta la o ediție de campionat mondial.

Robert Glință finalist la 100 metri spate se mai află și la startul probei de 50 metri spate, proba în care are cele mai bune rezultate. Robert va înota vineri.

Capitala Ungariei este gazda celei de-a 19-a ediții a Campionatului Mondial de natație pentru seniori.

Constantin Popovici și Angelica Muscalu intră în concurs la sărituri.

Disciplinele de concurs de la Campionatul Mondial de natație sunt: înot, polo, sărituri, înot artistic, înot în ape deschise şi high diving.

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc prima cursă de 6 zile din țară: Transylvania 6 Days!

Autor Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE