Aflati castigatorii de la Campionatele Internationale de Inot ale Romaniei!

408
Aflati castigatorii de la Campionatele Internationale de Inot ale Romaniei!

Aflati castigatorii Internationalelor in perioada 9-12 mai dupa intrecerile programate la Bucuresti! Concursul de natatie se desfasoara in bazinul acoperit al Clubului Sportiv Dinamo. Participa 361 de sportivi din opt tari: Alaturi de romani sunt sportivi din:  Lituania, Slovacia, Georgia, Republica Moldova, Portugalia, Austria si Marea Britanie.

Aflati castigatorii Internationalelor din prima zi de concurs!

Internationale de Inot ale Romaniei ofera posibilitatea sportivilor sa-si indeplineasca baremurile de calificare pentru Campionatele Mondiale. Intrecerile planetare sunt programatela Gwangju (Coreea de Sud), in luna iulie. Sportivii vizeaza si Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020.

Tatiana Chisca s-a impus la bras Open in Finala A. Reprezentanta Moldovei a fost urmata de slovaca Nina Vadovicova si de reprezentanta Romaniei Henrietta Fangli. La junioare a castigat Nina Vadovicova in fata lui Ingrid Huszar. Andreea Ioana Popescu si Alexandra Maticiuc au completat Top 4!

La 50 de metri fluture a castigat lituanianul Deividas Margevicius. George Adrian Ratiu a fost pe doi. Antonio Andrei Costroj a incheiat pe 3. La juniori s-a impus Costroj in fata lui Leon Stan.

La 100 metri spate a castigat din Moldova, Tatiana Salcutan. Cea mai buna romanca a fost pe 4, Ioana Gabriela Gadea, care a fost pe 3 in clasamentul junioarelor.

La 200 metri spate a castigat portughezul  Joao Nogueira Costa. Paul Andrei Rosioru a fost pe doi in fata lui Radu Duican de la Clubul Sportiv Olimpia Bucuresti. Cel mai bun roman la juniori a fost  Denis Laurean Popescu pe 2 dupa Costa.

La 400 metri liber s-a impus Sabina Kupcova. Slovaca a fost urmata de portugheza  Francisca Soares Martins. Pe 3 a incheiat Clara Andreea Spinu.

La 100 metri liber a castigat George Adrian Ratiu in fata lui Vlad Paturca. David Popovici a fost cel mai bun junior!

Claudia Maria Gadea a castigat la 200 metri mixt. Andreea Ramona Dragoi a fost pe 3 la open  si pe locul 2 la junioare dupa slovaca Trnikova. La masculin s-a remarcat pentru Romania, David Popovici. A fost pe 3 la open si pe 2 la juniori.

Clasamentele complete le gasiti pe FRNPM!