Alexandru Novac e recordman, e aproape de Jocurile Olimpice dar e neplatit!

923
Alexandru Novac e recordman, e aproape de Jocurile Olimpice dar e neplatit!

Alexandru Novac e recordman la aruncarea sulitei, a facut baremul pentru Campionatele Europene si e foarte aproape sa se califice la Jocurile Olimpice. Lipseste insa motivatia financiara! Legitimat la CSM Bucuresti, Alexandru este antrenat de Petre Manu. Atletul a stabilit un nou record al Campionatelor Internaţionale de atletism ale Romaniei in proba de aruncare a sulitei, cu performanta de 83,42 metri. Rezultatul a fost obtinut pe Cluj Arena in acest an!

Alexandru Novac e recordman la aruncarea sulitei dar nu este motivat financiar sa continue progresul!

Alexandru Novac e recordman, e aproape de Jocurile Olimpice dar e neplatit!„De 90 de zile eu nu am primit salariul! Este o problema foarte mare ca nu pot sta asa sa muncesc pe aer! Si nu numai eu si alti sportivi. Cei de la handbal au primit. Am vorbit cu seful sectiei de atletism si mi-a spus daca nu imi convine pot sa plec. Antrenorul meu se cearta cu ei si este disperat si el ca vede sa sunt distrus pe chestia asta. Nu vrea sa ma gandesc la asemenea probleme sa ma concentrez pe concurs. Imi merg antrenamentele super bine si stie ca sunt favorit la medalie la Europene!”Alexandru Novac
Pe 11 iulie Alexandru Novac are Europenele, e calificat si la Mondiale de seniori.
„Am baremul facut. Imi mai trebuie un metru jumatate la aruncarea de referinta si merg si la Jocurile Olimpice!” Alexandru Novac
Alexandru Novac este intr-un progres evident si merita rasplatit pentru efort si pentru performantele aduse Romaniei! Alexandru a concurat cu succes in strainatate si drapelul Romaniei a fost arborat pentru rezultatele sale. Atletul din Adjud a concurat anul trecut la Savona. A aruncat 80.17 si a a facut recordul competitiei din Italia.
Novac a participat pentru Romania si  la Cupa Europei de aruncari lungi. La Leiria, in Portugalia a castigat  la sulita, la sub 23 de ani. Detalii aici!
Autor: Ovidiu Pețenghea