sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăCAMPIONIAlexandru Zaharia este campion balcanic la escaladă în Turcia

Alexandru Zaharia este campion balcanic la escaladă în Turcia

Alexandru Zaharia s-a calificat în finala competiției de pe locul 1. A câștigat întrecerea din Turcia și este campion balcanic! Ana Maria Pînzaru s-a clasat pe locul secund, în finala de la escaladă. În calificări, Ana a fost pe locul trei.

Alexandru Zaharia confirmă și în 2022. În 2019 AIMX marca momentul progresului tânărului sportiv!

Escalada Bouldering are ca obiectiv solutionarea/ parcurgerea problemelor date intr-o competitie dintr-un numar cat mai mic de incercari, intr-un timp dat. Iris si Daniel au castigat titlurile nationale fiindca au parcurs cel mai mare numar de trasee.

Cei mai buni sportivi la Escalada Bouldering au fost stabiliti in concursul desfasurat la Carpatic – sala de bouldering si escalada in Bucuresti.

Cei mai buni romani la bouldering. Escaladeaza ca sa fie in top

Darius Rapa a fost cel mai bun la juniori 2. Pe podium s-au clasat si Mihai Bulacu tot de la Alpin Club Carpatic si Paul Cristea de la Climb Again.

La junioare doi s-a impus Ariana Dudau in fata colegelor de la Alpin Club Carpatic. Marta Radian a fost pe doi si Rebecca Schmid pe trei.

Cristian Rapa a castigat la Juniori 1 Tineret. Sportivul de la Alpin Club Carpatic l-a intrecut pe colegul de club, Rares Popescu. Pe trei a incheiat Cosmin Candoi de la Climb Again.

Iris Rizan a castigat in fata Francescai Petrisor iar la senioare a castigat in fata Mirandei Mioc. Pe trei a a fost Ariana Dudau.

La seniori, Daniel Ungureanu a castigat in fata lui Cristi Rapa. Pe trei a incheiat Andrei Gabriel Bivolaru.

In noiembrie, la Cluj a fost Campionatul National de Escalada.

Cei mai buni romani la bouldering. Escaladeaza ca sa fie in top

Paul Cristea, Alexandru Zaharia si Darius Rapa au fost in top la juniori 2. Ariana Dudau a castigat la junioare 2 in fata Andreei Savu. Ariana Barabas a fost pe 3. La seniori cele mai bune rezultate le-au avut Darius Rapa si Cristian Rapa. Matyas Luzan i-a urmat. In clasamentul senioarelor cele mai bune rezultate le-au avut Ariana Dudau, Delia Liscan si Elena Coste.

Sursa foto Bogdan Dudau

Pe AIMX puteti citi

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE