Alice Perjoiu este cea mai buna cadeta! Aflati unde a entuziasmat

0
1015
Alice Perjoiu este cea mai buna cadeta! Aflati unde a entuziasmat

Alice Perjoiu a participat la Cupa Romaniei de aquatlon care s-a transformat doar in alergare 2500 metri din cauza valurilor. Alice a castigat la cadete. Dupa 24 de ore, Alice Perjoiu a concurat la Campionatul National de Triatlon Supersprint.

Alice Perjoiu a castigat Cupa Romaniei de aquatlon si titlul la Campionatul National de Triatlon Supersprint.

”Sunt foarte fericita deoarece este primul meu titlu de campioana nationala la triatlon. Tot anul acesta am obtinut si titlul de campioana nationala la duatlon. La proba de inot am iesit din apa destul de bine,la bicicleta am lucrat in grup cu alte fete. La alergare m-am simtit foarte bine si am reusit sa ma distantez. Cu aceasta competitie am incheiat sezonul competitional 2019. Anul viitor voi intra in categoria de juniori pe distanta sprint.”Alice Perjoiu.

In urma cu 5 ani Alice Perjoiu a inceput sa practice atletism iar un an mai tarziu a descoperit triatlonul.

Alice Perjoiu este cea mai buna cadeta! Aflati unde a entuziasmat”Am invatat sa inot si sa ma antrenez la ciclism pentru a putea practica acest sport. Mi-a placut foarte mult si imi doream mereu sa ma autodepasesc. Parintii mei ma sustin in tot ceea ce imi doresc sa realizez si sunt alaturi de mine neconditionat. Practic triatlonul in cadrul Seven Sport Club de 1 an. Sunt antrenata de Flabio Carmona,Paraschiv Eftimie(alergare)si Alex Ciocan(ciclism). Ma sustin,sfatuiesc si sunt alaturi de mine.”-Alice Perjoiu

Tot la Mamaia, dar duminica a fost concurs la H3RO – Half Distance – Campionatul National de Halfironman. Dupa o cursa intensa primul care a trecut linia de finish a fost moldoveanul Andrei Vrabii. Povestea castigatorului o gasiti joi dimineata pe AIMX. Campionul Romaniei a devenit al doilea clasat dupa Vrabii, Andrei Dudu Dan de la Seven Club Atletic.

Pe AIMX puteti citi AICI despre superstarul care este cap de lista la Maratonul din Berlin!

Autor: Ovidiu Pețenghea