sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăFII DE NEOPRITȘtiri AIMXAlina Rotaru obtine locul 4 la Diamond League. In Suedia a fost...

Alina Rotaru obtine locul 4 la Diamond League. In Suedia a fost si Firfirica

Alina Rotaru obtine locul 4 cu 6.59 la saritura in lungime. A castigat la Stockholm, Maryna Bekh-Romanchuk. Sportiva din Ucraina a fost urmata de Caterine Ibarguen din Columbia. Maryna a sarit 6.85. Caterine a avut un rezultat 6.61. A fost cel mai bun rezultat din sezon pentru ambele atlete.

Alina Rotaru obtine locul 4 in Diamond League, la Stockholm, in Suedia. Alin Firfirica a participat la aruncarea discului.

Alin Firfirica a aruncat 61.14 intr-un concurs castigat de Daniel Stahl cu 69.17. Ambii suedezi inscrisi in concurs au fost in top 3 mai mult s-au intrecut pentru victorie. Simon Pettersson a aruncat 67.72, cel mai bun rezultat personal. Alin a avut al 7-lea rezultat.

Alina Rotaru obtine locul 4 la Diamond League. In Suedia a fost si Firfirica

Un alt suedez, Armand Duplantis a castigat la saritura cu prajina. La feminin britanica Holly Bradshaw s-a impus.

La inaltime sportivele din Ucraina s-au intrecut pentru victorie. Yaroslava Mahukikh a fost urmata de Yuliya Levchenko.

Ruswahl a castigat la lungime. Sportivul din Africa de Sud a facut cel mai bun rezultat al sezonului.

Luminosa Bogliolo din Italia a castigat la 100 metri garduri.

Olandeza Femke Bol s-a impus la 400 metri garduri. Norvegianul Karsten Warholm a fost invingator. Sprinterul si-a imbunatatit recordul european 46.87 la doar 0.09 de recordul mondial 46.78 stabilit de americanul Kevin Young la Jocurile Olimpice din Barcelona in august 1992. Karsten a castigat la 400 metri cu cel mai bun rezultat al sezonului dominand probele pe distanta de 400 de metri, plat si garduri.

Ajla Del Ponte din Elvetia a castigat la 100 metri. Americanul Donovan Brazier s-a impus la 800 metri. Wadeline Jonathas din SUA s-a impus la 400 metri. Britanica Laura Muir a castigat la 1500 metri. CHERUIYOT Timothy s-a impus la masculin. La 800 metri feminin, britanica Jemma Reekie s-a impus. Succes pentru Marea Britanie a fost si la 200 metri. A castigat Adam Gemili.

Rezultate complete gasiti aici!

Pe AIMX aflati aici vesti si din ciclism!

Autor Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE