Ana Popescu e pe podium la Cali! Parcursul spadasinei spre finala

0
785
Ana Popescu e pe podium la Cali! Parcursul spadasinei spre finala

Ana Popescu e pe podium la Grand Prix-ul de Scrima de la Cali. In Columbia spadasina a avut o lupta la limita in semifinale cu  Yiwen Sun din China. In martie, Ana a avut un alt examen contra asiaticelor. A fost victorie pentru Ana Maria Popescu in Ungaria dupa o semifinala si o finala in care a trecut de reprezentante din Coreea de Sud! Ana le-a eliminat la Budapesta in drumul spre trofeu de pe tabloul de 16 pe Mallo, Hurley, Choy si pe Kang!

Ana Popescu e pe podium la Grand Prix-ul din Columbia! Iata seria castigatoare 

Ana a castigat primul meci de pe tabloul principal cu Nardin Ehab. A fost 15-4 in fata spadasinei din Egipt.  In saisprezecimile de finala Ana a castigat cu 15-14 in fata americancei Greta Candreva. A urmat o victorie mai clara in optimi. Ana  s-a impus cu 15-11 in fata frantuzoaicei Josephine Jacques Andre Coquin. In sferturi Ana a avut cea mai mare diferenta la final, 15-6 cu italianca Giulia Rizzi. Lupta din semifinala a fost stransa. Chinezoaica Yiwen Sun s-a impus cu scorul de 14-13.

Ana Popescu e pe podium din nou in seria de Grand Prix!

Ana Popescu e pe podium la Cali! Parcursul spadasinei spre finalaEste din nou clasare pe podium pentru Ana dupa Grand Prix-ul din Ungaria. La Budapesta startul Anei pe tabloul de 64 a gasit-o invingatoare cu 15-11 cu Maria Obraztsova (Rusia). A urmat evolutia pe  tabloul de 32 si victoria cu 15-12 cu Katharine Holmes (SUA). Pe tabloul de 16 a fost 15-9 cu Auriane Mallo (Franta). Ultimul meci inainte de semifinale a gasit-o pe Ana castigatoare cu 14-13 cu Kelley Hurley (SUA). Si in semifinale a fost un meci tensionat 13-11 cu Injeong Choi (Coreea de Sud). Desi Ana a fost condusa in primele doua perioade de lupta, a recuperat diferenta de doua puncte si a castigat in fata asiaticei. Tot cu o reprezentanta di Coreea de Sud a luptat si in finala. A fost 15-7 cu Young Mi Kang.  Alaturi de Ana s-a aflat tehnicianul lotului de spada, Cornel Milan.

Autor: Ovidiu Pețenghea