vineri, decembrie 8, 2023
AcasăTRIATLONAndreea Balan e campioana nationala. Triatlonista a castigat la stafeta

Andreea Balan e campioana nationala. Triatlonista a castigat la stafeta

Andreea Balan e campioana nationala la stafeta de Triatlon Supersprint dupa concursul castigat la Izvorani. Stafetele au fost formate din doi sau trei sportivi.  Andreea Teodora Balan are 20 de ani si este legitimata la CSA STEAUA BUCURESTI. Andreea este sportiva de triatlon si reprezinta Steaua si la ciclism. Insa o mare parte din pregatire o faca alturi de echipa de triatlon din cadrul Universitatii din Alicante, in Spania.

Andreea Balan e campioana nationala la stafeta si povesteste pentru AIMX parcursul spre medalie.

„In urma cu aproape tei luni, inainte de inceperea sezonului de triatlon, am avut parte de un eveniment neplacut. M-am accidentat la picior , ceea ce m-a facut sa ma opresc din a mai antrena partea de alergare.  Am hotarat sa fac doar o stafeta la Campionatul National de triatlon super-sprint , pentru a nu recidova accidentarea. Am vrut in acelasi timp sa raman in “ tensiunea” competitiilor.”

Andreea Balan a  concurat cu o stafeta mixta. A inotat si a evoluat la ciclism, iar colegul ei Luțic Cristian a facut partea de alergare.

„Tin sa ii multumesc si pe aceasta cale pentru ca a acceptat sa facem echipa . Echipa noastra a fost singura de stafeta mixta unde o fata a facut doua probe. Restul stafetelor au fost dominate de baieti , 2b+1f). Am reusit sa ies prima cu inca 3 dintre baietii de la stafete din apa. A urmat partea de ciclism pe care am terminant-o a doua. Am fost prima stafeta , avand in primele doua schimburi doi baieti. Colegul meu Cristi a reusit sa recupereze acea distanta de aproximativ 1’. Am reusit sa terminam pe locul 1 cu un avans mai mare de 1’ dupa o evolutie excelenta a lui Cristi.”

Andreea Balan e campioana nationala dupa o stafeta in care a facut probele de inot si bicicleta. A fost o evolutie reusita avand in vedere incarcatura acumulata in ultimele saptamani . Andreea vrea sa prelungeasca parteneriatul cu Lutic, fiindca fac o echipa buna.

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE