Andreea Balan este campiona mondiala ! Victorie la Aquabike in Pontevedra

444
Andreea Balan este campiona mondiala ! Victorie la Aquabike in Pontevedra

Andreea Balan este campioana mondiala dupa concursul de aquabike din Spania. Specialista la inot, Andreea  a inceput cu o veste proasta ziua cea mare.  Proba de inot a fost scurtata la jumatate, la 1500 de metri din cauza ca apa nu avea mai mult de 14 grade. Afara nu erau mai mult de 10 grade. Foarte multi concurenți au abandonat din această cauza. 

Andreea Balan a plecat in forta spre titlul mondial la Aquabike!Reusita istorica in Spania!


„Inca de la inot am fost ” leader” , cu un avans de 3′ , aproximativ.  La bicicleta, prima tura credeam ca nu e power meter-ul meu conectat , ci al altor concurenti , asa ca am avut grija sa verific de 3 ori! Segmentul de bicicleta pentru mine a fost excelent! Am avut 4w/kg in mod constant timp de 4h-110km-1900m diferenta de nivel. In urma cu 3 saptamani, reuseam sa tin doar 20′ all-out, la acelasi numsr de watti. M-am simtit excelent!”-Andreea Balan pe Facebook

Pe segemntul de ciclism Andreea a reusit sa creasca avantajul, la 20′ fata de a doua concurenta.


„In concluzie a fost un concurs si un inceput de an reusit. Acum e timpul pentru putina odihna dupa 4h30′ de efort intens, iar de luni o luam de la inceput! 
Vreau sa le multumesc tuturor celor care m-au sustinut si mi-au fost alaturi tot acest timp. MUltumesc mai ales pentru ca au facut posibila această participare la Campionatul Mondial!”-Andreea Balan

Andreea Balan este campioana mondiala dupa ce a castigat intrecerea la categorie si a obtinut un loc foarte bun in clasamentul open. Andreea a fost pe  locul 19 din aproximativ 250 de concurente.

Andreea Balan a castigat intrecerea in fata australiencei Laura Wood la categoria 20-24 de ani. Top 3 a fost completat de canadianca Danika Robson. In top 4 a intrat britanica India Woodruff. La general s-a impus Henrietta Tarasewicz (F35-39). Pe doi s-a clasat Tina Wilson (F40-44). Iata si ceilalti castigatori din delegatia britanica Brett Baker (M U20), Amy Ritchie (F20-24), Rebecca Wetten (F25-29), Sarah Richardson (F45-49), Maria Powell (F50-54), Sean Kinsey (M55-59), Helen Kula-Przezwanski (F60-64) si Peggy Crome (F75-79)

Rezultate aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea