Andrei Dudu a doborat recordul national la IronMan si s-a calificat la Mondiale

0
1635

   Performanta extraordinara reusita de Andrei Dudu. A doborat recordul national la IronMan. Andrei s-a calificat in acelasi timp si la Campionatul Mondial de Full IronMan, Kona, Hawaii.

Andrei Dudu a stabilit noul record national la IronMan Tallinn, in Estonia

A fost o zi de exceptie pentru triatlonistul de la Seven Sport Club, Andrei Dudu. Acesta este de duminica noul detinator al recordului national pe distanta Full IronMan. Timpul sau dupa 3,8 kilometri de inot, 180 de kilometri pe bicicleta si 42,2 kilometri de alergare a fost de 9 ore, 2 minute si 45 de secunde. A corectat vechea performanta cu 8 minute si 15 secunde. Razvan Staicu stabilise vechiul record ( 9 minute si 11 secunde), anul trecut la Podersdorf, in Austria.

Andrei a ocupat locul 2 la categoria 35-39 de ani din 177 de concurenti. Cu aceasta clasare a obtinut si calificarea la Campionatul Mondial de Full IronMan, Kona , Hawaii.  Sportivul a urcat pe locul 39, la general, din 1127 de concurenti.

„Ma simt bine! Nu am urmarit recordul national, dar a venit la pachet cu obiectivul de ma califica la C.M. de la Kona. Sunt foarte incantat. Sper sa nu astepte altcineva prea mult sa imbunatateasa acest timp. Acum stiu ca se poate… si chiar e mult loc de mai bine” a fost reactia lui Andrei Dudu in exclusivitate pentru aimx.ro

Timpii lui Andrei Dudu la IronMan Tallinn:

inot 3,8 km: 1.02.50

bicicleta 180 km: 4.44.55

alergare: 3.08.56

Andrei Dudu este antrenat de Flabio Carmona.

Autor: Vlad Lucian Arhire

Credit Photo: OceanMan Lava Montenegro