Atletii castigatori la Cupa Romaniei de la Pitesti. Rezultatele de sambata

390
Atletii castigatori la Cupa Romaniei de la Pitesti. Rezultatele de sambata

Atletii castigatori la Cupa Romaniei dupa doua zile de concurs la Pitesti. Ziua a doua a adus succesul lui Nicolae Soare la 5000 de metri. Pe aceeasi distanta a castigat Roxana Elisabeta Birca. Sanda Belgyan a castigat la 400 metri garduri, iar la masculin s-a impus Vlad Dulcescu. Marina Andreea Baboi a alergat la 100m – 11.58s; la 200m – 24.24s. Sunt timpi care o ajuta sa participe la Campionatele Europene de Tineret(U23) din Suedia.

Atletii castigatori la Cupa Romaniei de la Pitesti. Nicolae Soare a castigat si la 5000 de metri dupa succesul de la 10000. Atletul antrenat de Cristina Alexe i-a intrecut pe Adrian Garcea si pe Peter Herman.

Atletii castigatori la Cupa Romaniei de la Pitesti. Rezultatele de sambataRoxana Elisabeta Birca s-a impus in fata colegei Cristina Simion. Pe trei a incheiat Claudia Prisecaru la 5000 de metri.

La 400 metri garduri Sanda Belgyan de la CSU Cluj Napoca s-a impus in fata Adinei Lorena Almasan, colega de club. Pe trei a incheiat Mariana Madalina Fica de la CSM Craiova. La masculin s-a impus Vlad Dulcescu in fata lui Stefan Bogdan Juganu. Pe trei a incheiat Pavel Nichitus.

Florentina Iusco a castigat la saritura in lungime dupa evolutii foarte bune in acest an despre care puteti afla mai multe aici! Ioana Manoliu si Georgiana Anitei au completat top 3. La masculin a castigat Ionut Grecu in fata lui Bogdan Ioan Sitoianu si a lui Cristian Andrei Sava.

Andreea Vitan Huzum a castigat la aruncarea greutatii. Ioana Diana Tiganasu a fost pe 2. Podiumul a fost completat de Maria Gabriela Ilie de la CSU Resita. La masculin s-a impus Marius Musteata in fata lui Ionut Apostu. Pe trei a incheiat Horia Ioan Ianc.

La cursele de viteza Marina Baboi ramane castigatoare. La 200 de metri a castigat in fata Andreei Grecu. Pe trei a fost Ioana Teodora Gheorghe. La masculin Ionut Andrei Neagoe a castigat in fata lui Alin Ionut Anton. Pe trei s-a clasat Marian Valentin Tanase.

La 800 de metri a castigat Cristina Daniela Balan. Maria Claudia Florea de la SCM Deva a fost pe 2, iar Antonia Bodnariuc a completat top 3. Nicolae Marian Coman a castigat pe aceeasi distanta in fata lui Andrei Daniel Matei si a lui Razvan Gabriel Vidrea.

Rezultate complete gasiti pe FRA.RO!

Autor: Ovidiu Pețenghea