Au „cazut” recordurile nationale la FULL IRON MAN: masculin si feminin

1092

     Recordurile nationale la Full Iron Man ( 3,8 kilometri inot, 180 de kilometri bicicleta si 42,195 de kilometri alergare ) au fost doborate la acest sfarsit de saptamana. S-a intamplat la Podersdorf, in Austria. Competitia este considerata Campionatul National al Austriei.

   Razvan Staicu este noul recordman la masculin

Concursul de la Podersdorf pare locul ideal pentru doborarea recordurilor. Razvan Staicu este noul detinator al recordului masculin pentru Romania. A oprit cronometrul dupa fix 9 ore si 11 minute. Cel mai bun timp pana in prezent ii apartinea lui Mihai Baractaru: 9 ore si 15 minute.

 

” Imi doream de mult sa bat acest record. Aveam un Personal Best de 9 ore si 23 de minute. Sunt sportivi mai buni ca mine insa si nu cred ca acest record va rezista foarte mult.” – Razvan Staicu pentru aimx.ro

Torok, Mega, Torok

 

   Dana Torok a reusit un timp exceptional la feminin si a devenit cea mai rapida romanca in proba de Full Iron Man. Timpul de 10 ore, 32 de minute si 25 de secunde i-a adus locul 5 in clasamentul feminin la Pondersdorf si 3 la categorie. Precedentul record apartinea Anei Mega, obtinut tot la Podersdorf fix cu un an in urma:11 ore, 23 de minute si 49 de secunde. Ana o detrona in septembrie 2016 chiar pe Dana Torok.

Credit Photo: facebook Personal