Aur pentru Antoanela Manac la Shymkent Asian Triathlon Cup!

0
787
Aur pentru Antoanela Manac la Shymkent Asian Triathlon Cup!

Aur pentru Antoanela Manac intr-o noua competitie din programul de curse al triatlonistei care vrea sa reprezinte Romania la Jocurile Olimpice din Japonia. Antoanela Manac a oferit prima declaratie dupa succesul din Kazahstan.

Aur pentru Antoanela Manac la Shymkent Asian Triathlon Cup!

„Am reusit sa castig prima cursa internationala la triathlon olimpic din Skymkent, Kazahstan. Am obtinut 250 de puncte care vor conta in lupta pentru Tokyo2020. A fost o cursa solicitanta, cu diferenta de nivel atat la traseul de bicicleta cat si la cel de alergare. Am alergat „cot la cot” cu sportiva din Korea dar finish-ul a facut diferenta dintre noi. Am reusit sa trec linia de sosire cu 3 secunde mai repede. Multumesc tuturor celor care cred in mine si ma sustin!”Antoanela Manac 

In urma cu un an, in aceasta luna Antoanela a reusit sa aduca Romaniei prima medalie la o Cupa Continentala de triatlon. Manac a terminat pe locul 3 la Yasmine Hammamet ATU Sprint Triathlon African Cup, categoria Elite. Intrecerea a fost in Tunisia, in orasul Hammamet. Rezultatele sunt aici.

Luna aceasta a inceput pentru Antoanela la Pontevedra unde a obtinut locul 7 la Elite Aquathlon World Championships. Triatlonista s-a calificat la San Diego Beach Games! Antonela Manac a terminat concursul dupa invingatoarea Ulatowska din Polonia. Podiumul a fost completat de Zsanett Bragmayer din Ungaria. Pe 3 a incheiat Itzel Arroyo Aquino din Mexic. Italianca Bianca Seregni a fost pe 4.

In aceasta primavara Manac a participat la primul triatlon indoor si a concurat in finala! In calificari Antoanela Manac a obtinut locul 4 in seria in care a concurat. In semifinale a trecut linia de finish pe locul 2. In finala si-a asigurat  locul 10 la general si a punctat  in clasamentul european. Nina Eim din Germania, Sandra Dodet din Franta si Valentina Riasova din Rusia s-au intrecut pentru victorie! Clasamente aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea