Aur si Bronz pentru canotajul romanesc la Sarasota. Noi sanse la medalii mondiale

363
Aur si Bronz pentru canotajul romanesc la Sarasota. Noi sanse la medalii mondiale

Aur si Bronz pentru canotajul romanesc la Sarasota. Intrecerile conteaza pentru Campionatele Mondiale rezervate echipajelor sub 23 de ani. Competitia este organizata in SUA la Sarasota-Bradenton. Florin Sorin Lehaci și Dumitru Alexandru Ciobica, vicecampioni mondiali anul trecut au devenit acum campioni mondiali la tineret. Larisa Elena Roșu, Elena Logofătu, Nicoleta Pașcanu, Tabita Maftei au terminat pe locul 3 în finală și au fost premiate cu bronz.

Aur si Bronz pentru echipajele din Romania la Sarasota, la Mondialele U23 de canotaj. Florin Sorin Lehaci și Dumitru Alexandru Ciobica au devenit acum campioni mondiali la tineret!

Aur si Bronz pentru canotajul romanesc la Sarasota. Noi sanse la medalii mondialeUltima zi a Mondialelor de tineret  de la Sarasota-Bradenton, SUA propune 5 finale cu participare romaneasca. Iuliana Elena Mihai va concura la ora 16.05 in Finala B. La BM4- Masculin patru rame
Bogdan Baitoc, Alexandru Laurentiu Danciu, Alexandru Chioseaua, Ciprian Huc vor sa continue traditia Romaniei la aceasta proba. Romania este campioana mondiala en-titre.

Echipajul BM8+ Masculin opt plus unu are la ora 18.35 Finala A!
Concureaza Dorin Simion, Dumitru Valentin Bucur, Florin Ceobanu, Marian Cireasa, Alexandru Tanasa, Denis Nichitean, Andrei Lungu, Constantin Cristi Hirgau si Adrian Munteanu.
Romania este medaliata mondiala cu bronz in aceasta proba (Poznan, 2018).

Mihai Chiruta are finala programata la ora 18.50!

Echipajul BW8+ Feminin opt plus unu concureaza la ora 19.20. Finala A!
Se lanseaza: Madalina Heghes, Raluca Georgiana Dinulescu, Andreea Popa, Vasilica Alexandra Rusu, Madalina Casu, Geanina Dumitrita Juncanariu, Andreea Ioana Budeanu, Georgiana Simona Tataru si Victoria Stefania Petreanu.

Romania se afla pe pozitia a treia in lume dupa prima zi a finalelor Mondialelor de tineret de la Sarasota-Bradenton, alaturi de Australia si Grecia. Pe primele doua locuri sunt Italia – 5 medalii de aur si 2 de bronz, urmata de Marea Britanie – 2 medalii de aur și un argint.

Antrenor federal al lotului este Dorin Alupei.

Pe AIMX cititi si despre cele mai bune rezultate ale delegatiei Romaniei la FOTE in Azerbaijan. Weekend cu medalii la atletism, gimnastica si volei la Festivalul Olimpic al Tineretului European Baku 2019. Detalii aici!

Sursa info si foto Federatia Romana de Canotaj