Avram Iancu isi lanseaza cartea dedicata proiectelor sale extreme :”Schimbarea esti tu”

569
Avram Iancu Istanbul

Sportivul de anduranta Avram Iancu isi lanseaza cartea dedicata proiectelor sale extreme. Volumul se intituleaza „Schimbarea esti tu!”. Iar lansarea oficiala va avea loc joi de la ora 18 la Biblioteca Municipala din Petrosani.

  Avram Iancu lanseaza cartea „Schimbarea esti tu” dupa 6 ani in care a fost implicat in mari proiecte de anduranta

Avram Iancu lanseaza carteaCartea are 256 de pagini si include fotografii color. „Schimbarea esti tu”spune povestea proiectelor in care a fost implicat Avram Iancu: traversarea inot a Canalului Manecii, parcurgerea inot a intregului curs al Dunarii de la izvoare la varsare (2860 de kilometri) sau experienta ultramaratonului arctic 6633.

Este o carte pe care am scris-o cu sufletul deoarece multi o asteapta. E cartea care descrie o calatorie fizica, extrema, de la un punct A la un punct B. Este vorba si de o calatorie spirituala, transformationala, dovedind ca orice este posibil. Acest lucru transforma cartea intr-un profund volum motivational pe care orice roman ar trebui sa-l citeasca”, spune Avram Iancu.

Avram Iancu a fost nominalizat in 2017 la titlul de „Man of the Year” in inotul in ape deschise de americanii de la World Open Water Swimming Association. iancu este din Petrosani si are 43 de ani.

Programul imediat de lansare este următorul:

11.07 –  Petroșani , ora 18, Biblioteca Municipala Petrosani
13.07-   Borsec ( Ceaun Borsec Festival, amanunte gasesti aici)
15.07-  Moldova Noua

Tot pe aimx.ro puteti citi povestea incredibila a unui tanar caruia i-a fost amputat piciorul din cauza cancerului osos si acum participa la celebrele curse spartan, AICI!!!

Autor: Vlad Lucian Arhire