Baractaru e in forma! Reactia brasoveanului dupa succes la Half Ironman

635
Baractaru e in forma! Reactia dupa succes a brasoveanului la Half Ironman

Baractaru e in forma si a aratat valoarea la Oradea. Sportivul a participat la Triatlon X-Man Romania. Brasoveanul  de la Sportul pentru Tine a castigat dupa 4:17:30.84. Mihai a fost urmat de Hunor Beres, de la CSA Steaua (4:25:44.43 la +08:13.5). Podiumul a fost completat de Andrei Dan Dudu de la Seven Sport Club (4:27:59.31 la +10:28.4).

Baractaru e in forma si a castigat Half Ironman la Triatlon X-Man Romania.

„A fost un concurs grozav cu peripetii. Mereu imi planific ceva acasa iar la concurs se schimba mereu si trebuie sa improvizez. In proba de inot am incercat sa mentin un ritm constant de la inceput pana la final. Cu toate ca in a doua tura, depasirea concurentilor era mai dificila fiindca erau imprastiati pe tot traseul.”

Mihai Baractaru a avut probleme in proba de bicicleta din cauza tijei de la sa.

„Imi coborase tija si am pedalat ingenunchiat doua ture din trei. Incepusem sa acumulez destul de multa tensiune in ambii genunchii dar in a treia tura, cand mi-am reglat bicicleta, am inceput sa pedalez mult mai confortabil.”

Mihai Baractaru asteapta mereu, cu nerabdare, alergarea.

„Este proba mea favorita! M-am simtit grozav si la Oradea. Atmosfera din concurs nu ma lasa sa parasesc traseul.”

Timpii lui Mihai de la competitia din Oradea sunt:

Inot: 32 minute; 1912 m

Bicicleta 2h 25 minute; 85km

Alergare: 1h 15minute; 19 km

O concluzie oferita pentru AIMX dupa competie, din partea lui Mihai Baractaru:

„As spune ca a fost un antrenament foarte bun in pregatirea pentru concursul de Ironman Klagenfurt. In Austria voi participa peste patru saptamanii la categoria PRO. Trebuie sa pun mai mult accentul in proba de inot si bicicleta mai poate fi imbunatatita. Pentru organizatorii Triatlon X-Man Romania felicitari! Au facut posibila acesta participarea la un eveniment de exceptie! Totul a decurs perfect fara incidente si surprize pe traseu. Felicitari si ma bucur pentru toti participantii care au terminat concursul de la Oradea sau au participat la cel putin, una din probe.”

AUTOR: Ovidiu Pețenghea