Campionatele Naționale de ștafete. Rezultatele atleților la ”Iolanda Balaş-Soter”

0
730
Campionatele Naționale de ștafete. Rezultatele atleților la ''Iolanda Balaş-Soter''
Sursa foto TOTUL ESTE POSIBIL

Campionatele Naționale de ștafete le-au adus titluri sportivilor de la CSM Oneşti, CSŞ Ploieşti, CS Rapid Bucureşti și CSM Craiova. CS Rapid Bucureşti a cucerit două titluri. Victoriile au fost la ştafetă 4×100 metri feminin şi la 4×400 metri mixt, potrivit site-ului Federaţiei Române de Atletism.

Campionatele Naționale de ștafete au scos în evidență evoluțiile sportivilor din Onești, Ploiești , București și Craiova.

Alin Ionuţ Anton, Marius Gabriel Ţone, Marian Valentin Tănase și Gabriel Bitan s-au impus pentru CSM Oneşti . Pe podium la 4×100 metri au fost și atletii de la CSM Ploieşti  și CS Farul Constanţa.

Ruben Horaţiu Chivi, Eduard-Daniel Chivi, Alexandru Ştefan Blănaru și Remus Andrei Niculiţă au câștigat la 4×400 metri. CSŞ Ploieşti a devanstat pe CSM Ploieşti și pe CS Olimpia Bucureşti.

Elena Ştefania Viscun, Bianca Georgiana Anton, Maria Valeria Bisericescu, Maria Mihalache sunt campioane la 4×100 metri. Sportivele de la Rapid au fost urmate de reprezentantele de la CSM Craiova și CSŞ Ploieşti.

Florentina Budică, Mihaela Popescu, Roxana Maria Ene, Mariana Mădălina Fica au triumfat la 4×400 metri.

Atletele de la CSM Craiova au fost urmate de alergătoarele de la CSŞ Focşani B  și CSŞ Focşani A .

 CS Rapid Bucureşti A s-a impus și la 4×400 metri mixt. Au alergat și au câștigat Marius Constantin Roşoiu, Elena Ştefania Viscun, Bianca Georgiana Anton și Robert Cristian Breahnă.

Pe podium au urcat și Nicoleta Lucia Neagu, Alberto Gabriel Dragomir, Jasmine Teodora Joinel, Robert Alexandru Marinescu. Sportivii de la CSŞ Ploieşti B  au fost urmați de colegii lor. Eduard-Daniel Chivi, Daria Ruxandra Alexandru, Andreea Elena Grosu și Robert Florentin Ioniţă au fost pe 3. Podium pentru CSŞ Ploieşti A.

Campionatele Naţionale de ştafete. Rezultatele atleților la Stadionul ''Iolanda Balaş-Soter'' din Bucureşti.
Robert Breahna cu Baloi Mihaita.

Campionatele Naţionale de ştafete rezultate la sub 23 de ani.

CS Rapid București a câștigat la 4×100 metri feminin, respectiv CSM Onesti la masculin. Campioni la 4×400 metri U23 sunt CSM Craiova ‘A’ la feminin și CSS Ploiesti ‘A’ la masculin.

La sub 16 ani au câștigat CSM Bucuresti ‘A’ la 4x100metri baieți, CSS Dinamo Bucuresti ‘A’ la fete.

Rezultatele complete sunt aici

Pe AIMX aflati aici despre succesul lui Cristian Tranulea la H3RO Mamaia.

Autor: Ovidiu Pețenghea