Campionatul National de Atletism la Tineret. Aflati castigatorii!

427
Campionatul National de Atletism la Tineret. Aflati castigatorii!

Campionatul National de Atletism la Tineret a avut o sesiune decalata din cauza caniculei. Reuniunea a doua din prima zi la Pitesti a inceput la ora 17,00. In prima reuniune au castigat Butnariu si Petre Daniel Herman ( despre care puteti citi aici).

Campionatul National de Atletism la Tineret. Rezultate in prima sesiune.

Alina Butnariu de la CS Pandurii Targu Jiu a castigat la 10000 de metri. Timpul invingatoarei a fost 37:59.29. Anita Claudia Zaro a fost pe doi in fata Oanei Diana Ivancescu. Au mai participat Krisztina Telekfalvi si Mihaela Raluca Cepoi.

La masculin Petre Daniel Herman a castigat in 32:51.37. Rares Imre Miklos a fost pe 2 in fata lui Ionut Daniel Stancu. 

Campionatul National de Atletism la Tineret. Rezultate in prima zi, in reuniunea a doua.

Andreea Dragan a castigat la saritura cu prajina (3.40 metri). A doua clasata, Antonia Bianca Varzaru a sarit 3.10 metri. Bogdan Prepelita a castigat la masculin cu 4.40 metri. Al doilea clasat a fost tot de la CSM Onesti, Robert Mihai Tabacu

Mihaita Andrei Micu a castigat la aruncarea ciocanului cu 63.10 metri. Reprezentantul CS Viitorul Vaslui a fost urmat de Vladut Gabriel Caus si de Eduard Ionel Perie. Ana Adela Stanciu a castigat la aruncarea ciocanului cu 62.22 metri. Dupa reprezentanta de la CSM Bucuresti s-au clasat Maria Gabriela Ilie de la CSM Resita si Elena Stefania Mitrea de la CSM Onesti.

Claudia Prisecaru a castigat la 1500 de metri. Sportiva de la CSM Focsani a terminat in 4:24.52. Maria Talida Sfarghiu a fost pe 2 in fata Angelei Veronica Olenici. Adrian Garcea a castigat la 1500 metri in fata lui Laviniu Madalin Chis. Pe 3 a incheiat Mircea Ilie Vijiila.

Florin Alexandru Visan a castigat la triplusalt cu 15.88 metri. Colegul sau de la CS Farul Constanta, Razvan Cristian Grecu a fost pe 2 in fata lui Alexandru Tache.

Alin Ionut Anton a castigat la 110 metri garduri in fata lui Radu Ovidiu Costache. Pe trei a incheiat Alexandru Ionut Iconaru. Iulia Nicoleta Banaga s-a impus in fata Andreei Caracuda. Pe trei a fost Iulia Dariana Grigoroiu.

Alexandru Mihaita Novac s-a impus la aruncarea sulitei in fata lui Denis Adrian Both. Pe trei a fost Alexandru Grigore.

Andreea Iuliana Lungu a castigat la aruncarea discului. Ioana Diana Tiganasu a fost pe 2 in fata Danei Ioana Voicu.

Valentin Androne a castgat la saritura la inaltime in fata lui Catalin Florin Badicel. Pe trei a fost Sorin Florin Ionescu.

Campionatul National de Atletism la Tineret. Rezultate in prima zi.

Campionatul National de Atletism la Tineret. Aflati castigatorii!
Marina Andreea Baboi

Marina Andreea Baboi a castigat la 100 metri in fata Ioanei Teodora Gheorghe. Crstina Iacoban a fost pe 3. Robert Cristian Breahna s-a impus la 100 metri in fata lui Marian Valentin Tanase. Pe trei a incheiat Mirel Cristian Stoica. Georgiana Iuliana Anitei a castigat la triplusalt in fata Dianei Ion. Pe trei s-a clasat Ioana Manoliu. Cristina Daniela Balan a castigat la 400 metri. Ioana Teodora Gheorghe a fost pe 2 in fata Bianca Georgiana Anton. Robert Parge a castigat in fata lui Mihai Cristian Pislaru. Al treilea a fost Zeno Moraru. Reprezentantii CSU Suceava s-au intrecut pentru victorie la aruncarea discului. A castigat Mura in fata lui Musteata, Both a fost pe 3. Daniela Vasile a castigat la 3000 metri obstacole in fata Alexandrei Andreea Vama. Pe trei a fost Iulia Dragoi. Mihai Cochior a castigat la masculin in fata lui Andrei Darius Mirea. Raul Alexandru Vrabie a fost pe 3.

La stafete CSU Resita a castigat la 4×100. Au alergat: Andreea Stefania Suhai, Andreea Larisa Ferent, Alexandra Andreea Boca si Iulia Dariana Grigoroiu. La masculin s-a impus stafeta de la CSM Onesti: Marius Gabriel Tone, Marian Valentin Tanase, Alin Ionut Anton si Alexandru Ionut Iconaru.

Rezultate gasiti pe FRA.RO!

Pe AIMX puteti citi si despre Rares Toader care va concura dupa Campionatul National de tineret de la Pitesti si la nivel international! Aflati obiectivu sau AICI!

Autor: Ovidiu Pețenghea