Campionatul National de Duatlon de la Cheile Gradistei. Primele reactii de la sportivi

636
Campionatul National de Duatlon de la Cheile Gradistei. Primele reactii de la sportivi

 Campionatul National de Duatlon de la Cheile Gradistei a fost o competitie destinata tuturor categoriilor de varsta. Atat partea de alergare, cat si cea de ciclism, au fost organizate pe pista de role in cadrul Arenei Biatlon Cheile Gradistei Fundata.

Campionatul National de Duatlon de la Cheile Gradistei a fost o competitie foarte bine organizata intr-o locatie foarte frumoasa.

Eric Rogoz Lorincz a fost cel mai buni la juniori! Erick e numarul 10 european si a castigat la Nationalele de Duatlon.

„Traseul a fost foarte tehnic cu mult urcari si coborari. La alergare m-am simtit bine. Apoi a urmat proba de bicicleta unde am incercat sa ma mentin intr-un ritm cat mai ridicat. Am incercat sa evit eventualele accidente fiind foarte multi concurenti pe traseu. Am avut 10 ture pe bicicleta . La a doua alergare am dat tot. Sunt mandru de acest rezultat.” -Erick Rogoz Lorincz

Au fost doua weekend-uri cu doua titluri de vicecampion national adjudecate de Bogdan Damian la Duatlon – Elite! Impreuna cu Balanescu si cu Levente Kanizsay, Bogdan Damian a urcat pe podium la Campionatul National de Cros Duatlon in urma cu o saptamana. Dupa ce a terminat din nou pe doi, in acest weekend, in urma lui Ciprian Balanescu, Bogdan Damian a postat mesajul pe reteaua sa de socializare:

„Daca saptamana trecuta la cros duatlon mi-am asigurat locul inca de la jumatatea probei de bicicleta, ei bine,  la cel de sosea, am dus o lupta crancena cu Attila Daniel si nu am fost sigur de pozitia a doua decat pe ultima suta de metri inainte de finish. Sincer, nici nu ma gandeam ca mai prind locul 2, dar am muncit pana la ultima picatura de energie.” – Bogdan Damian

La feminin la Elit a castigat Ingrid Mutter!

Traseele de la Campionatul National de Duatlon 2018:
Tura mare – bike & run – 2 km tehnic, diferenta de nivel 66 metri pe tura.
Tura mica – run – 700 metri, diferenta de nivel : 11 metri pe tura