Campioni la atletism in probele de marti la Nationalele de la Pitesti

406
Campioni la atletism in probele de marti la Nationalele de la Pitesti

Campioni la atletism in prima zi a Nationalelor de la Pitesti!

Florina Pierdevara a castigat la 1500 metri in fata Lenutei Petronela Simiuc. Maria Claudia Florea a fost pe 3. Nicolae Marian Coman a castigat in fata lui Laviniu Madalin Chis. Al treilea clasat a fost Adrian Garcea.

Andreea Miklos a castigat la 400 metri in fata Sandei Belgyan. A treia a fost Elena Mirela Lavric. La masculin Robert Parge a fost cel mai rapid. Mihai Cristian Pislaru a fost pe doi in fata lui Zeno Moraru.

Cosmin Ilie Dumitrache a fost cel mai rapid la 110 metri garduri. Sportivul de la CSM Bucuresti a fost urmat de Radu Ovidiu Costache de la Dinamo. Al treilea a fost Razvan Andrei Tomozei de la CS Poli Iasi.

Sportivele de la CSM Onesti s-au intrecut pentru titlu la 100 metri garduri. A castigat Iulia Nicoleta Banaga. Pe doi a fost Andreea Mihaela Caracuda. Pe trei a fost Iulia Dariana Grigoroiu de la CSM Resita. La masculin Andrei Ionut Neagoe a castigat in fata lui Petre Rezmives. Ioan Andrei Melnicescu a fost pe 3.

Campioni la atletism in probele de marti la Nationalele de la PitestiMarina Andreea Baboi a fost cea mai rapida la 100 metri. Ioana Teodora Gheorghe a secondat-o. Pe trei a fost Maria Mihalache.

Claudia Prisecaru a castigat la 3000 metri obstacole. Georgiana Spiridon a fost pe doi in fata Adelei Paulina Baltoi. La masculin titlul i-a revenit lui Ion Luchianov. Catalin Atanasoaiei a fost pe doi. Bronzul i-a revenit lui Ionut Marius Dumitru.

Cele mai bune stafete la 4×100 metri au fost de la Rapid si de la Slatina. La feminin au castigat Bisericescu, Anton, Viscun si Mihalache pentru Rapid. La masculin au castigat Dinca, Budin, Neagoe si Nichitus pentru CSM Slatina.

Campioni la atletism in prima zi a Nationalelor de la Pitesti la sarituri!

Razvan Cristian Grecu s-a impus la triplusalt. Sportivul de la CS Farul Constanta a fost urmat de multiplul laureat Marian Oprea de la CSM Bucuresti si de Florin Alexandru Visan de la Farul Constanta. Elena Andreea Panturoiu a castigat la triplusalt in fata colegei de la CSM Bucuresti, Georgiana Iuliana Anitei. Carmen Cristina Toma a fost pe 3.

Mihai Donisan si-a valorificat experienta si a sarit cel mai bine la inaltime. Sportivul de la Cs Olimpia Bucuresti a fost urmat de Marius Cristian Dumitrache de la CSM Bucuresti si de Catalin Badicel de la Steaua.

Adina Anamaria Buzescu a avut 3.40 metri la saritura cu prajina la fel ca Antoniei Irimia. Cele doua au fost urmate de Stefania Andreea Dragan si de Meda Cozmaniuc. Andrei Razvan Deliu a fost cel mai bun in aceasta proba in fata lui Bogdan Popa. Bogdan Prepelita a fost pe 3.

Campioni la atletism in prima zi a Nationalelor de la Pitesti! Rezultate in probele de aruncari

Alexandru Novac a confirmat statutul de favorit la aruncarea sulitei si a castigat in fata lui Denis Adrian Both. George Catalin Zaharia a fost al treilea.

Bianca Ghelber a fost cea mai buna la aruncarea ciocanului si a castigat in fata Bincai Lazar Fazecas. Corina Elena Pantea a fost pe 3. Andrei Mihaita Micu s-a impus la aruncarea ciocanului in fata lui Florin Asmarandei. Vladut Gabriel Caus a fost pe 3.

Andreea Iuliana Lungu a aruncat cel mai bine la disc. Elena Asmarandei a urmat-o iar pe trei a fost Alexandra Baltazar-Hall. Alin Alexandru Firfirica s-a impus in aceasta proba in fata lui Sergiu Ursu. Pe trei a fost Cristian Stuparu.

Pe AIMX va prezentam si campionii de la 10000 de metri aici!

Sursa Federatia Romana de Atletism

Autor: Ovidiu Pețenghea