Campioni nationali la alergare in sala 2020. Castigatorii de vineri si sambata

222
Campioni nationali la alergare in sala 2020. Castigatorii de vineri si sambata

Campioni nationali la alergare in sala 2020, castigatori in ultimele zile din februarie. Vineri la 400 de metri s-a impus Mihai Cristian Pislaru de la Steaua. Castigatoare a fost Andrea Miklos de la CSM Bucuresti. CSM Onesti a dominat la 60 de metri. A castigat Marius Gabriel Tone in fata colegilor, Alexandru Ionut Iconaru si Marian Valentin Tanase. Castigatoare a fost Camelia Florina Gal de la CSU Cluj Napoca.

Campioni nationali la alergare in sala 2020. Remarcati la 800, 1500, 3000 de metri si stafete.

Cosmin Trofin a castigat pentru Steaua la 800 de metri, iar invingatoare a fost Claudia Mihaela Bobocea in concurs tot pentru CSA Steaua Bucuresti.

Campioni nationali la alergare in sala 2020. Castigatorii de vineri si sambata
Adrian GARCEA

Vineri la 1500 de metri a castigat Adrian Garcea pentru CS Pandurii Tg.Jiu. Steaua si mai trecut un titlu national in cont prin Roxana Birca.

La 3000 de metri a castigat Adrian Garcea, dupa succesul la 1500 de metri. Invingatoare a fost la fel ca la 1500 de metri Roxana Birca.

Anamaria Nesteriuc a castigat la 60 de metri garduri. Sportiva de la Steaua a fost urmata de Iulia NIcoleta Banaga si de Andreea Mihaela Caracuda tot de la CSM Onesti.

Cosmin Ilie Dumitrache a fost cel mai bun la 60 de metri obstacole. Anton Alin Ionut a fost pe 2, iar Radu Daniel Ciobanu a fost al treilea.

Camelia Florina Gal

La stafeta CSU Cluj Napoca s-a impus la 4×400 de metri. Lorena Adina Almasan, Andrada Sorina Gheata, Sanda Belgyan si Camelia Florina Gal au fost cele mai bune. Pe doi a incheiat echipa Stelei. Au alergat: Roxana Birca, Claudia Mihaela Bobocea, Florina Stefana si Anamaria Nesteriuc. Top 3 a fost completat de atletele de la Rapid. Medaliate cu bronz sunt: Maria Valeria Bisericescu, Ilinca Maria Paraschivescu, Bianca Georgiana Anton si Maria Mihalache.

Campionii, tot de la Cluj in aceeasi proba sunt Robert Parge, Cristian Taut, Cristin Esanu si Laszlo Levente Kanizsay. A doua echipa clasata a fost formata din: Andrei Marica, Alexandru Brinzea, Alexandru Vlad si din Ionut Olteanu de la CS Olimpia Bucuresti. Pe locul 3 au terminat atletii de la CSS Ploiesti: Olteanu, Gudi, Chivi si Niculita.

Sursa Federatia Romana de Atletism
Pe AIMX puteti citi si despre medaliile cucerite de Romania la Campionatul European de Winter Triathlon. Detalii aici!

                    

Autor Ovidiu Pețenghea