Campioni naționali la atletism în sală 2022, întreceri la București

0
587
Campioni naționali la atletism în sală 2022, întreceri la București

Campioni naționali la atletism în sală 2022. Marina Andreea Baboi a câștigat la 60 de metri și la 200 de metri. Sportiva concurează pentru SCM Gloria Buzău. Mihai Cristian Pîslaru s-a impus la 200 de metri pentru CSA Steaua. Cristian Gabriel Voicu s-a impus la 800 de metri tot pentru Steaua.

Campioni naționali la atletism în sală 2022, întreceri la București
Marina Andreea Baboi

Campioni naționali la atletism în sală 2022. Ancuta Lădaru-Bobocel s-a impus la 3000 de metri. Ancuța este legitimată la CSU Craiova și CS Dinamo. Nicolae Alexandru Soare de la CSM Bacău a câștigat titlul național la 3000 de metri.

Anamaria Nesteriuc s-a impus la 60 de metri garduri pentru Rapid. În această probă a ieșit campion național Alin Ionuț Anton de la CSM Onești.

Campioni naționali la atletism în sală 2022, întreceri la București
Cleopatra Farcas Walder  cu Alina Rotaru-Kottmann Campioana Naționalî la lungime:6.72metri și antrenorul Micky Corucle

Alina Rotaru s-a impus la lungime și a adus titlul național Stelei! Colegul ei de club, Valentin Toboc a devenit campion. Un alt titlu pentru Steaua a fost câștigat de Dan Claudiu Lăzărică la înălțime.

Valentina Iulia Necoară a câștigat pentru Steaua și pentru CSM Craiova titlul național la săritura cu prăjina. La această probă, Răzvan Doroftei a devenit campion. Sportivul este legitimat la CSS 5 București și la CS Rapid București.

Ioana Diana Țigănașu a câștigat la aruncarea greutății pentru cluburile din Piatra Neamț și Giurgiu.

Găsiți rezultatele AICI! SURSA FRA!

Victorii la Naționalele de atletism în sală desfășurate sâmbătă
Nicolae Coman au câştigat la 1.500 metri Sursa FRA!

La 60 de metri, Petre Nicolae Rezmiveş legitimat la CSM Ploieşti și CS Petrolul Ploieşti a câștigat în 6.73. Marina Andreea Baboi de la SCM Gloria Buzău s-a impus la 60 de metri în 7.36.

Elena Mirela Lavric de la CSM Vaslui a câștigat la 400 metri în 55.03. Mihai Sorin Dringo de la CSU Oradea s-a impus în 47.92.

Lenuţa Petronela Simiuc de la CSM Bucureşti a fost cea mai rapidă la 1500 metri și a terminat în 4:22.00. Nicolae Marian Coman legitimat la CSU Arad și CSM Craiova a câștigat în 3:50.92.

Pe AIMX aflați aici cum a câștigat Andrei Ailenei Ultrarunning Barcelona, proba de 24H!