Campionii de sambata la Internationalele de Atletism ale Romaniei

343
Campionii de sambata la Internationalele de Atletism ale Romaniei

Campionii de sambata la alergare, sarituri si aruncari la Internationalele de Atletism ale Romaniei! S-au remarcat Iusco, Belgyan, Baboi, Balan la feminin. Au castigat probe la masculin Toader si Tecuceanu.

Campionii de sambata si atletele care s-au impus la probele programate sambata la Cluj. Intrecerea de la Internationalele de Atletism ale Romaniei.

Cristina Daniela Balan a castigat la 800 de metri. Maria Claudia Florea a fost pe 2. Podiumul a fost completat de Antonia Bodnariuc. La masculin Catalin Tecuceanu i-a intrecut pe Cristian Gabriel Voicu si pe Mihai Razvan Vasiliu.

Marina Andreea Baboi s-a impus la 200 de metri. Pe doi a incheiat Anna Bulanova din Kyrgyzstan. Podiumul a fost completat de Camelia Florina Gal. Ionut Andrei Neagoe a fost singurul roman pe podium la 200 metri. A castigat din Qatar, Femi Ogunade. Pe doi a fost Noureddine Hadid din Liban.

Simion si Birca s-au intrecut pentru victorie la 5000 de metri cu o africanca. A castigat Jepkosgei din Kenya. Roxana Elisabeta Birca a fost a doua. Cristina Simion a incheiat pe 3.

Andrei Rares Toader continua sa progreseze dupa revenirea in arena. Aruncatorul la greutate de la CSM Ploiesti a reusit 20.60 metri si a castigat in fata lui Marius Musteata de la CSU Suceava. Pe trei a fost Horia Ioan Ianc de la CSU Resita.

Mihai Donisan a castigat la saritura la inaltime. Reprezentantii cluburilor din capitala au luat medaliile. Pe doi a fost Marius Dumitrache si pe 3 colegul lui de la CSM Bucuresti, Mihai Anastasiu.

Campionii de sambata la Internationalele de Atletism ale Romaniei care au concurat pentru alte tari.

Turcii s-au remarcat la saritura cu prajina si la aruncarea ciocanului. Ozkan Baltaci s-a impus cu o aruncare de 75.56 metri in fata aruncatorului la ciocan din Republica Moldova, Serghei Marghiev. Pe trei a fost Mihaita Andrei Micu de la CS Viitorul Vaslui.

La saritura cu prajina a castigat Sasma Ersu din Turcia in fata lui Andrei Razvan Deliu. Sportivul de la SCM Deva a fost urmat de Valentin Stanciu de la Rapid. Pe 4 a fost Dacian Costea.

Florentina Iusco s-a imus la saritura in lungime cu 6.87 metri. Sportiva de la LPS Cetate Deva a intrecut-o pe Angela Morosanu de la CSM Onesti. Pe trei a incheiat Danismaz Tugba din Turcia.

Un alt succes pentru Turcia a fost la 400 metri garduri. S-a impus Sinan Oren in fata lui Vlad Dulcescu. Pe trei a fost Zeno Moraru. La feminin Sanda Belgyan a castigat in fata Iuliei Nicoleta Banaga. Pe trei a fost Lorena Adina Almasan.

Despre evolutia Sandei Belgyan la garduri puteti citi pe www.AIMX.ro aici!

Estel Valeanu a castigat la aruncarea discului. Pe doi a fost Dimitriana Surdu. Podiumul a fost completat de Elena Mihaela Asmarandei.

La stafeta CSM Ploiesti a castigat la 4x400metri. Au concurat David Iustin Nastase, Constantin Andonii, Mihai Lazar si Cristian Radu.

La feminin CSU Cluj Napoca s-a impus in componenta: Maria Scrob, Lorena Adina Almasan, Camelia Florina Gal si Sanda Belgyan!

Autor: Ovidiu Pețenghea