Castigatori la aruncari la Cupa Romaniei la Atletism-Open Juniori

156
Castigatori la aruncari la Cupa Romaniei la Atletism-Open Juniori

Castigatori la aruncari la primul concurs national de atletism din perioada de pandemie. Intrecerile au fost programate la București, la stadionul Iolanda Balas Soter. La Cupa României Open pentru juniori au luat parte atleti din toata tara.

Castigatori la aruncari in probele juniorilor la stadionul Iolanda Balas Soter in Bucuresti.

La aruncarea ciocanului, Dragos Ionut Nicorici a aruncat 64.01 metri la intrecerea din capitala. La juniori doi, Eduard Tamaduianu a castigat cu o aruncare lunga de 62.71 metri.

Ana Adela Stanciu a castigat cu o aruncare de 67.82 metri. La junioare 2, Corina Elena Pantea s-a impus cu o aruncare de 57.01 metri.

Andreea Iuliana Lungu a fost cea mai buna la aruncarea discului cu o aruncare de 47.07 metri. Ion Marius Vasile a fost castigator cu un rezultat de 49.88 metri. Matei Alexandru Ionescu a fost castigator la juniori 2. Sportivul de la CS Dinamo a aruncat discul la 51.11 metri.

Ion Marius Vasile a castigat si la aruncarea greutatii cu un rezultat de 16.94 metri. Paul Claudiu Burlacu a fost cel mai bun la juniori 2 cu o aruncare care a masurat 16.26 metri. La junioare Maria Alexandra Andone s-a impus pentru LPS Iasi cu o aruncare de 14.00 metri.

Castigatori la aruncari la Cupa Romaniei la Atletism-Open Juniori

La aruncarea sulitei cel mai bun a fost Andrei Petru Severin cu o aruncare de 47.74 metri. La juniori 2, Stefan Filip Hendrea s-a impus pentru LPS Baia Mare cu o aruncare de 47.71 metri. Ioana Andreea Radu de la Pajura a castigat cu o aruncare de 25.58 metri. La junioare 2, Alisia Adela Paruba a fost cea mai buna cu o aruncare de 46.39 metri pentru sportiva de la SCM Bacau.

Rezultatele complete le gasiti aici!

Pe AIMX aflati aici despre record national si a treia performanta mondiala a sezonului realizata pentru Romania la 48 de ore de alergare!

Autor: Ovidiu Pețenghea