Catalin Chirila spune care a fost atuul victoriei la Jocurile Europene de la Minsk

454
Catalin Chirila spune care a fost atuul victoriei la Jocurile Europene de la Minsk

Catalin Chirila si Victor Mihalachi au adus a doua medalie de aur Romaniei la Jocurile Europene din Belarus! Sportivii au cucerit medalia de aur in proba de canoe dublu 1000 de metri, la Minsk! Prima medalie pentru Romania a fost cucerita de Laura Coman la Tir!

Catalin Chirila a vorbit pentru AIMX despre parcursul spre aur!

Catalin Chirila spune care a fost atuul victoriei la Jocurile Europene de la Minsk„A fost o cursa cu rezultat neasteptat. La cum a batut vantul, in dezavantajul nostru! Am plecat la cursa cu gandul de a cuceri macar o medalie! In final s-a dovedit a fi una de aur! La jumatatea cursei, unde am avut un moment sa trag cu ochiul catre adversarii din partea mai ferita de vant mi-am spus ca este sansa noastra sa castigam!”-Catalin Chirila

Caralin Chirila si Victor Mihalachi au ca obiectiv participarea la Campionatul Mondial de la Szeged!

Catalin Chirila spune care a fost atuul victoriei la Jocurile Europene de la Minsk„Ne vom lupta sa cucerim o medalie sau poate chiar doua! Vrem sa calificam barca pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. Deoarece suntem un echipaj nou format, este un plus mare de incredere obtinut la Minsk! Pentru mine este prima medalie la o competitie de seniori , prima medalie  si e prima de aur! Cel mai important e o medalie castigata intr-o proba olimpica”-Catalin Chirila

Laura Coman a cucerit prima medalie de aur pentru Romania la Minsk, in Belarus, la Jocurile Europene. In urma cu o luna a obtinut calificarea la Jocurile Olimpice!

Laura Coman aduce a 5-a medalie a Romaniei la Jocurile Europene! Este Aur la Tir!Laura este campioana europeana in 2019 in proba de pusca 10 metri aer comprimat. Laura Coman va participa in premiera la o editie de Jocuri Olimpice si este al doilea sportiv al Romaniei calificat in Japonia. Primul care si-a luat viza a fost inotatorul Robert Glinta. Anul preolimpic o gaseste in forma pe  Laura Coman care a castigat doua medalii europene la competitia din Osijek, in Croatia. Aniversata pe 30 aprilie, Laura ramane un reper pentru Romania la pusca in perspectiva Jocurilor Olimpice din 2020! In clasamentul european Laura Coman este prima conform ierarhiei de aici!