Cel mai bun rezultat pentru Ania Caill in Cupa Mondiala la Coborare!

59
Cel mai bun rezultat pentru Ania Caill in Cupa Mondiala la Coborare!

Cel mai bun rezultat vine intr-un moment delicat pentru Ania Caill. Singura reprezentanta a Romaniei in Cupa Mondiala nu a fost selectionata de Federatie pe lista pentru Campionatele Mondiale. Intrecerile sunt programate la Cortina D’Ampezzo, intre 8 si 21 februarie. 

Cel mai bun rezultat vine la coborarea din Elvetia. Intrecerea de la Crans Montana a fost castigata de italianca Goggia.

”Usor usor ne apropiem de top 30. Sunt foarte mandra de cursa, de performanta mea cea mai buna in Cupa Mondiala! Suntem pe drumul cel bun cu Ioan Valeriu Achiriloaie!”-a postat Ania pe pagina de socializare

Ania a terminat pe 39 la 3.52 de invingatoarea din Italia, Sofia Goggia. Podiumul a fost completat de Lara Gut din Elvetia si de Elena Curtoni din Italia.

Doua podiumuri a obtinut reprezentanta Romaniei la slalom super-urias in acest an. Intrecerile au fost la Flaine (Franta). In prima cursa, schioarea de 25 de ani legitimata la Corona Brasov, a ocupat locul al doilea din 65 de concurente.

Cel mai bun rezultat pentru Ania Caill in Cupa Mondiala la Coborare!

Au fost doua clasari pe podium pentru Ania in competitii organizate sub egida Federatiei Internationale de Schi.
Ania Caill a terminat cu timpul de 58 sec 35/100 si s-a intrecut pentru victorie cu frantuzoaica Karen Smadja Clement. Reprezentanta Hexagonului a terminat in 58 sec 23/100. Pe locul al treilea s-a clasat Elvedina Muzaferija, din Bosnia in 58 sec 43/100.

In al doilea slalom super-urias, Ania Caill a fost pe 3 din 64 de sportive care au incheiat intrecerea. Smadja Clement a castigat in 59 sec 66/100, Muzaferija a avut al doilea timp, 59 sec 82/100. Ania Caill a terminat in 1 min 00 sec 35/100.

Ania Caill a mai participat la doua curse in Cupa Europei in acest an, tot la slalom super-urias, pe 4 si 5 ianuarie, la Zinal (Elvetia).

Pe AIMX gasiti aici rezultate din atletism

Autor: Ovidiu Pețenghea