Ciclism in Romania! Competitii pe care le putem urmari dupa Coronavirus

151
Ciclism in Romania! Competitii pe care le putem urmari dupa Coronavirus

Ciclism in Romania. 35 de etape ale tuturor Cupelor Naționale de ciclism din acest an (șosea, MTB, copii și gravity.
La MTB endurance sunt anuntate noutati interesante:
👉Cupa de XCM va fi deschisă de Cozia MTB, iar Transylvania Bike Trails Network si BikeXpert Alpine Challenge revin in contextul in care nu va mai exista pericolul Coronavirusului.

Ciclism in Romania dupa perioada de pauza fortata cauzata de Coronavirus. La XCO, deschiderea o va face, UMFST Bike Days. Inchiderea va fi la București MTB Race, in Parcul Natural Văcărești!


Campionatul national de XCO este programat la Campulung Muscel, pe traseul MTB Academy CUP. Triada MTB Geiger MTB Challenge va gazdui Campionatul national de XCM.

Ciclism in Romania! Competitii pe care le putem urmari dupa Coronavirus


La MTB endurace, se doreste si realizarea clasamentelor pe echipe, ca un trial.

”În teorie, dacă reușim să trecem repede și cu bine peste COVID-19, se anunță un sezon plin pentru ciclism. Vă reamintesc că participarea la Cupele și Campionatele Naționale se poate face doar pe baza licenței UCI/FRC, pe care o puteți obține online AICI!” Catalin Sprinceana-vicepresedinte FRC

Federatia Romana de Ciclism este condusa de Eduard Novax. De 35 de ani Eduard Novak face ciclism. Dupa 25 de ani a devenit campion olimpic (paraciclism). Presedintele Federatiei a vorbit in cadrul momentului festiv la sfarsitul anului trecut, la gala Ciclismului:

Gala ciclismului 2019! Declaratii, realizari, dorinte si premii

”Vreau ca in federatia mea, sportivii sa fie respectati! Sa fie alesi dupa criterii clare si fiecare sa fie, la nivelul lui, sprijinit. De foarte multi ani ne zbatem, ne dorim. Dupa atatia ani, lucrurile incep sa fie din ce in ce mai bune si suntem abia la inceput. Am reusit sa avem un Tur al Romaniei extraordinar, sa va putem recunoaste meritele, sa recunoastem in sfarsit campionii vechi care au fost ambasadorii acestei tari in lume”-Eduard Novak.

Aflati toate informatiile despre etapele Cupelor Nationale din 2020 aici

Autor Ovidiu Pețenghea