Ciclistul Eduard Grosu se apropie de victorie in Luxemburg!

558
Ciclistul Eduard Grosu se apropie de victorie in Luxemburg!

Ciclistul Eduard Grosu a castigat sprintul plutonului in Luxemburg dar nu a reusit sa-l prinda pe Pieter Weening, care a castigat etapa dupa ce s-a aflat in evadare. Rutierul de la Roompot a castigat etapa a doua din Turul Luxemburgului. Competitia este organizata din 1935. Anul trecut a castigat italianu Andrea Pasqualon.

Ciclistul Eduard Grosu a avut un sprint foarte bun in Luxemburg desi nu este complet recuperat. In Turul Norvegiei a abandonat din cauza unei gripe.

In prima etapa din Turul Luxemburgului,care s-a terminat la sprint,Edi a obtinut locul 3. A fost tensiune la sprint si  francezul Justin Jules s-a accidentat la incercarea de depasire a castigatorului din prima etapa, Laporte.

Eduard concureaza in Luxemburg dupa un Top 10 in etapa a 2-a din Turul Norvegiei. Edi a terminat pe pozitia a 6-a iar in clasamentul general se afla pe locul 4. Pana sa se imbolnaveasca Edi a obtinut locul 2 in prima etapa și pozitia a 6-a in a doua. Eduard a comentat pe pagina Fan Clubului sau!

„Etapa a fost foarte grea, cu foarte mult vant. In cele din urma, Kasperkiewicz a incercat sa ma ajute si am fost bine plasat in ultimul kilometru. Eram un pic prea pe stanga si am incercat sa ma duc pe dreapta. Cineva m-a inchis și nu am putut face cel mai bun sprint. Cu toate acestea am terminat pe locul doi și sunt fericit. Stiu ca pot face mai bine. Maine voi incerca din nou. O victorie ar fi super pentru echipa in acest moment al sezonului! „-Eduard Grosu

Eduard Grosu vrea sa fie si mai bun in 2019, dupa 7 victorii anul trecut. Eduard a concurat 5 ani la Nippo Vini Fantini, iar pentru campionul national la sosea a inceput o noua campanie cu Delko Marseille. Despre inceputul colaborarii lui Grosu la echipa franceza puteti citi aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea