Claudia Bobocea a castigat trei probe la Bucharest Urban Athletics Auchan

1071
Claudia Bobocea a castigat trei probe la Bucharest Urban Athletics Auchan

Claudia Bobocea a castigat toate intrecerile la care a luat startul la Bucharest Urban Athletics Auchan. Echipa formata cu  antrenorul Valentin Anghel si colaborarea in Portugalia cu specialisti o ajuta pe Claudia sa faca performanta. Claudia a castigat in cele 3 probe. La Mila, Claudia Bobocea a terminat in fata Florinei Pierdevara. Timpul a fost 04:56 pentru Claudia, 05:00 pentru Florina si 05:07 pentru Mihaela Nunu. Mihaela este fosta campioana balcanica si nationala care alearga acum la concursuri din placere. Claudia Bobocea s-a impus si la 800 de metri cu 02:20 in fata Dianei Gal ( 02:42 ) si a Cristinei Chipurici (02:56).

Claudia Bobocea a castigat la 400 de metri in 58 de secunde. Florina Pierdevara a terminat pe 2 in 01:00. Pe 3 a incheiat Claudia Beatrice Necula in 01:08.

Claudia Bobocea a castigat trei probe la Bucharest Urban Athletics Auchan”Am fost invitata pentru proba de o mila iar antrenorul meu mi-a spus ca daca tot am venit pana in Romania sa fac si antrenament dupa cursa. Asa mi-a venit ideea sa concurez si la 800 si la 400 daca se poate. Organizatorul a fost de acord si a fost bine.”-Claudia Bobocea

Claudia Bobocea a castigat toate intrecerile de la Bucharest Urban Athletics Auchan dupa ce a primit invitatia in urma cu doua saptamani.

” A fost un pic greu fiindca a fost pe asfalt. Nu e suprafata mea preferata dar a fost ok! A fost ceva nou cu probe atat de scurte pe sosea. E un eveniment care ma ajuta in pregatire, este o verificare pentru mine la final de an si din februarie voi incepe concursurile de sala. Ma pregatesc pentru Campionatul European. Ma reintorc in Portugalia ca sa ma antrenez asa cum imi place, asa cum vreau.”

Claudia Bobocea a depasit la Bucuresti handicapul temperaturii dupa revenirea in tara de la temperaturi mai ridicate in Portugalia. In dimineata concursului a resimtit diferenta de 15 grade atat la nivel muscular cat si la respiratie la proba de o mila. S-a alergat 1609 metri. La celelalte probe a fost mai bine pentru ca a inceput sa se incalzeasca in capitala. Traseul atacat a fost intre Arcul de Triumf si Piata Victoriei.

Rezultate aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea