Claudia Bobocea obține un rezultat mare! Din 2015 nu s-a mai întâmplat!

137
Claudia Bobocea obține un rezultat mare! Din 2015 nu s-a mai întâmplat!

Claudia Bobocea obține un rezultat mare în finala probei de 1.500 de metri, 4:03.76 pentru medalia de argint. Medalia de aur a revenit sportivei britanice Laura Muir (4:03.40).

Claudia Bobocea obține un rezultat mare! Din 2015 nu s-a mai întâmplat!

Claudia Bobocea obține un rezultat mare. Sportiva antrenată de Valentin Anghel are cea mai bună performanţă personală, la Campionatele Europene de sală, de la Istanbul. A devenit vicecampioană europeană!

România nu a mai obţinut medalii la Campionatele Europene de sală din 2015, când Marian Oprea la triplusalt şi Floretina Marincu la săritura în lungime au urcat pe podium și au primit medaliile de bronz.

Înainte de Europenele din Turcia, la Birmingham a fost etapa finală a circuitului mondial indoor organizat de World Athletics în acest sezon. Singura sportiva din România care participa la această competiție  Claudia Bobocea a fost înscrisă pe lista concurentelor la 1000 de metri, alături de alte nume mari ale semifondului mondial, cum ar fi britanica Laura Muir sau poloneza Sofia Ennaoui. Claudia stabilea un record național al probei pe distanța de 1000 de metri feminin în sală.

Atleta, Daniela Stanciu evoluează la cea de-a 37-a ediţie a Europenelor de sală.

Atleta, Daniela Stanciu are finală europeană duminică în  „Atakoy Arena”. Gabriel Bitan se califică și el în finala probei de lungime la Campionatul European.

Daniela a trecut peste 1,91metri, s-a calificat cu al treilea rezultat, la egalitate cu Christina Honsel (GER) și cu Angelina Topic (SRB). Cristian Voicu a avuta al 19-lea timp la 800 metri. Cristina Bălan a sosit a 5-a în seria a doua ( cu al 27-lea timp per total) la 800m. Rareș Toader s-a clasat al 9-lea (primul în afara grupului de 8 calificați în finala probei de aruncarea greutatii, cu 20.15m. Răzvan Grecu s-a retras din calificările probei de triplusalt.

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc prima cursă de 6 zile din țară: Transylvania 6 Days!

Autor Ovidiu Pețenghea