Crisan colectioneaza medalii in drumul spre glorie in tenis de masa

813

Aradeanca Bianca Crisan este detinatoarea Cupei Romaniei la tenis de masa, categoria tineret! Bianca, multipla medaliata la Campionatele Nationale, la Campionatele Europene si Balcanice inspira noua generatie! Jucatoarea nascuta pe 12 Martie 1997  promoveaza importanta practicarii sportului, pentru beneficiile lui asupra organismului. 

Bianca Crisan a povestit pentru AIMX cum a inceput pasiunea pentru tenis de masa.

„Parintii mei sunt cei care m-au indrumat catre acest sport. Aveam 5 ani. Aveam enorm de multa energie si au considerat ca e pacat sa o irosesc. Ma dadeam cu rolele prin casa, sau spargeam ( din greseala) diverse obiecte in timp ce ma jucam cu mingea. Eram destul de greu de tinut in frau si cred ca am fost o adevarata provocare pentru toti cei din jurul meu. Cam acestea sunt motivele pentru care parintii mei m-au luat de manuta si m-au dus direct la sala de tenis de masa.”

Pentru Bianca Crisan  tenis de masa reprezinta dragoste la prima vedere!

„Am calitatile necesare pentru a-l practica la un anumit nivel. Drept urmare, astazi ma laud cu o vitrina plina de medalii. Am o cariera frumoasa si multe lectii de viata pe care le-am invatat de-a lungul celor 15 ani de tenis de masa”

In drumul spre medalii Crisan isi aminteste de antrenori si familie, sprijinul ei la competitiile de tenis de masa.

„Este foarte adevarat ca nu as fi reusit sa ajung la rezultatele pe care le am fara toti oamenii care m-au sustinut.  Parintii mi-au fost alaturi, iar  antrenorii m-au  invatat tot ce stiu. Am colaborat de-a lungul timpului cu multi antrenori extraordinari.  Cel alaturi de care am obtinut cele mai multe rezultate este Cristian Dodean. Trebuie insa sa spun ca am avut onoarea, chiar daca pentru o perioada scurta de timp ( un an de zile ), sa fiu si sportiva domnului Viorel Filimon. Este unul dintre cei mai buni antrenori de tenis de masa din intreaga lume.”

Din culise! Ce are Bianca in husa paletei: prima medalie castigata, o inimioara primita de la mama, care sa-i aminteasca  „Fii fericita” ( asta pentru ca uita sa o faca uneori ). Cd-ul cu una dintre cele mai bune prietene ( nu de alta, dar sa ai mereu in vedere ca daca nu bati tu tot la concurs… te bate ea pe tine dupa 🙂 si o poza de cand era mica. Evident nu poate sa lipseasca paleta! 🙂"Trusa" de atac in tenis de masa a Biancai Crisan

Pentru acest an, Bianca Crisan isi propune sa-si completeze palmaresul cu: Titlul de campioana a Superligii din Romania la tenis de masa!

„Deja sunt la mine in vitrina medaliile de argint si de bronz obtinute in Superliga. Am de gand sa  iau medalia de aur acasa anul acesta.”
Primul turneu pentru Bianca in 2018 este  la sfarsitul lunii februarie. Este vorba de turneul- retur al Superligii, dupa care vor urma semifinalele si finala.

Autor: Ovidiu Petenghea