luni, februarie 26, 2024
AcasăFII DE NEOPRITȘtiri AIMXCriza de apa la Ultra Trail Cape Town unde participa si 15...

Criza de apa la Ultra Trail Cape Town unde participa si 15 romani

Ultimele ore inainte de Ultra Trail Cape Town. O parte din sportivii romani au sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei la receptia oferita de consulul roman in Africa de Sud, Andrei Zaharescu. Startul se da sambata dimineata la ora 4 in probele de 65 si 100 de kilometri. aimx.ro va tine la curent cu toate detaliile de la fata locului.

Criza de apa in CAPE TOWN

25 de grade s-au inregistrat pe 1 decembrie in Cape Town. Grupul romanilor a ajuns joi la pranz in Africa de Sud dupa un drum destul de lung. Zborul Istanbul-Cape Town a durat 11 ore. „Ne-a intampinat o vreme frumoasa, calda, cu 25 de grade. Sambata se anunta ceva mai racoare si putin nori. Organizarea cred ca va fi ok mai ales ca este prezent aici si unul dintre sefii de la Ultra Trail World Tour.”, a declarat pentru aimx.ro Dragos Pirnog, alergator care va participa in cursa de 65 de kilometri.

„Am ajuns totusi in Cape Town si sper ca ultima data pe anul asta, corpul meu sa fie „baiat de treaba” si sa ma ajute vreme de 100km si 4300m +. Hai ca se poate, zic!”– Radu Milea

Cape Town – Zona pe unde trece traseul ultramaratonului de 100 de kilometri

  Seceta este una din marile probleme. Apa este restrictionata, iar organizatorii le-au transmis sportivilor la sedinta tehnica sa profite de apa de izvor de pe munte. 

„Va fi cald si va fi memorabil:-) „- Marian Vasile

Unii dintre sportivii romani au ales sa dea curs invitatiei consulului Romaniei in Africa de Sud, Andrei Zaharescu si au sarbatorit Ziua Nationala la receptia oferita de acesta. Ceilalti s-au odihnit pentru competitia care se anunta a fi una extrem de dura.  Miza este una foarte importanta cel putin pentru doi dintre ultramaratonistii romani. Robert Hajnal si Radu Milea au

posibilitatea sa urce in TOPUL MONDIAL in urma rezultatelor de la Cape Town. Pe aimx.ro va tinem conectati la tot ceea ce se intampla la ultimul ultra important al anului cu sportivi romani.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE