vineri, decembrie 8, 2023
AcasăFII DE NEOPRITȘtiri AIMXCS Dinamo 1 câștigă la Naționalele de sabie tineret,Radu Nițu e campion

CS Dinamo 1 câștigă la Naționalele de sabie tineret,Radu Nițu e campion

CS Dinamo 1 câștigă la Naționalele de sabie tineret cu Vlad Covaliu, Rareș Gheorghe, Nicolas Lupu și Marco Șovar în echipă. Pe ultima treaptă a podiumului a urcat echipa de la CSM Unirea Slobozia. Eduard Dragomir, Liviu Lepădătescu, Andrei Popa și Răzvan Stănescu s-au impus cu 45-42 contra steliștilor Dacian Enache, Mihnea Enache, Paul Iacob și Cristian Macovei.

CS Dinamo 1 câștigă la Naționalele de sabie tineret contra sportivilor de la CSM Iași (Matei Cîdu, Alexandru Eva, Răzvan Tipișcă, Alexandru Zmău). A fost 45-44 pentru Vlad Covaliu, Rareș Gheorghe, Nicolas Lupu și Marco Șovar.

Toate rezultatele și clasamentul final sunt publicate de Federația Română de Scrimă aici.

La individual, Radu Nițu l-a învins pe Andrei Bărbuță de la CSȘ Unirea Iași cu 15-7. A urmat un alt succes contra unui reprezentant al Iașiului, Cosmin Stan a fost învins de Radu Nițu cu 15-10. Radu Nițu a trecut în sferturile de finală de Rareș Dicu, de la CS Dinamo cu 15-5. Semifinalele primei zile a Naționalelor de sabie tineret au opus reprezentanților capitalei câte un sabrer din provincie. Radu Nițu, de la Riposta, s-a luptat cu ieșeanul Alexandru Zmău într-un meci care s-a încheiat cu victoria lui Nițu, scor 15-13. În a doua semifinală, dinamovistul Marco Șovar a dispus cu 15-11 de Răzvan Stănescu, de la CSM Unirea Slobozia. Finala dintre cei doi bucureșteni a fost dominată de Radu Nițu, care s-a impus cu 15-8 în fața lui Marco Șovar. Medaliile de bronz au fost obținute de Teodor Zmau de la CSM Iași și de Răzvan Stănescu de la CSM Unirea Slobozia.

CS Dinamo 1 câștigă la Naționalele de sabie tineret,Radu Nițu e campion
Radu Nitu și Marco Sovar premiați după finala de la Campionatele Naționale de sabie tineret, medalii de bronz pentru Teodor Zmau și pentru Razvan Adrian Stănescu de la CSM Unirea Slobozia .

Pe AIMX AFLAȚI AICI  ȘI VEȘTI DIN NATAȚIE!
Autor: Ovidiu Pețenghea


DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE