Daria Maria Paliciuc este campioană naţională şi balcanică la dresaj.Noi medalii

0
346
Daria Maria Paliciuc este campioană naţională şi balcanică la dresaj. Un nou rezultat de top

Daria Maria Paliciuc este campioană, a obținut trei medalii pentru România. Împreună cu Everton, Daria este de neoprit.

Daria Maria Paliciuc este campioană naţională şi balcanică la dresaj. Un nou rezultat de top

Daria Maria Paliciuc este campioană după ce a evoluat entuziasmant la întrecerile balcanice.

”În perioada 15-18 septembrie am participat la Campionatul Balcanic de la Băicoi. Sunt mândră că am obținut trei medalii, una de aur împreună cu echipa de seniori a României și două de argint la individual și Free Style. În clasamentul final am obținut un punctaj foarte bun,68.6 revenindu-mi titlul de vicecampioană balcanică la categoria seniori. Mă bucur că am realizat această performanță alături de calul meu, Everton deoarece pentru noi a fost debutul la această categorie.”

Daria Paliciuc se impune cu Everton și obține un premiu valoros și cu ZOZ. În perioada 30 Aprilie -6 Mai, Daria a participat la două concursuri nivel Sf. Gheorghe și Intermediar I cu caii Everton și ZOZ la Mariakalnok în Ungaria. La primul concurs Donau Bohemia Trophy a obținut locul I cu Everton și locul II cu ZOZ. La cel de-al doilea concurs Dressurfestival Máriakálnok FEI -CDI 1 *a obținut locurile V si VI cu Everton.

Daria Paliciuc se impune cu   Everton și ia locul II cu ZOZ în Europa

Daria Paliciuc se impune cu Everton și în Ungaria după evoluția la Cupa Federatiei Ecvestre. Daria a intrat în competiție la revenirea după accidentarea lui Everton. De asemenea a evoluat și cu ZOZ.

”Sunt fericită ca am participat alături de călăreți experimentați din Ungaria,Austria,Germania,Suedia,Australia. Fiecare concurs internațional mă motivează să îmi doresc să mă perfecționez. Aș dori să mai particip la un concurs internațional și Cupa României în Iunie. La Cupa Federației Ecvestre Române la EquiPark Berceni a fost un concurs deosebit pentru că am reușit să particip cu calul Everton,care a revenit după accidentarea de la Europene,la cea mai dificilă probă din concurs,Intermediar I și să obțin un punctaj foarte bun,68,6. La aceeași probă am obținut 67,6 cu calul ZOZ. Am obținut locul întâi cu Everton și la categoria Sf.Gheorghe cu un punctaj de 68,3. Îmi doresc în continuare să participăm la cât mai multe concursuri naționale și internaționale.”-Daria Paliciuc

Pe AIMX AFLAȚI AICI  ȘI VEȘTI DIN NATAȚIE

Autor: Ovidiu Pețenghea