Daria Paliciuc entuziasmează la Dressurzentrum Máriakálnok.

39
Daria Paliciuc entuziasmează la Dressurzentrum Máriakálnok.

Daria Paliciuc entuziasmează la Dressurzentrum Máriakálnok. Sportiva adună trofee. Declarație despre sezonul în curs. Evoluează cu Everton și ZOZ.

Daria Paliciuc entuziasmează la Dressurzentrum Máriakálnok.

Daria Paliciuc entuziasmează la Dressurzentrum Máriakálnok. Câștigă în Ungaria și face performanță pentru România!

”Anul competițional 2023 a debutat cu dreptul pentru mine la concursul național organizat la Szilvásvárad,Ungaria în 18-19 martie,unde am obținut un loc 1 și un loc 2 cu calul Everton la testele Sf.Gheorghe și Intermediar I. În perioada 16-18 aprilie am avut șansa de a participa alături de Everton la concursul internațional CDI Samorin în Slovacia,unde m-am clasat pe locul 6 la Small Tour. În mai am avut doua competiții importante una națională și una internațională în cadrul bazei la care mă antrenez de un an, Dressurzentrum Mariakalnok. Aici am concurat cu doi cai Everton și ZOZ. Am obținut locul 3 la concursul noațional, Intermediar 1 și locul 6 la testul Free Style la CDI. Weekendul 22-23 iulie a fost unul fericit pentru mine, deoarece am obținut doua locuri întâi, la concursul din Ungaria,testele Sf.Gheorghe și Intermediar cu Everton. Rezultatul de la acest concurs național mă motivează să mă antrenez în continuare,la același nivel pentru a putea face față cu succes la viitoarele concursuri din țară și străinătate.”

Daria Maria Paliciuc este campioană, a obținut trei medalii pentru România. Împreună cu Everton, Daria este de neoprit.

Daria Maria Paliciuc este campioană naţională şi balcanică la dresaj. Un nou rezultat de top

Daria Maria Paliciuc este campioană după ce a evoluat entuziasmant la întrecerile balcanice.

”În perioada 15-18 septembrie am participat la Campionatul Balcanic de la Băicoi. Sunt mândră că am obținut trei medalii, una de aur împreună cu echipa de seniori a României și două de argint la individual și Free Style. În clasamentul final am obținut un punctaj foarte bun,68.6 revenindu-mi titlul de vicecampioană balcanică la categoria seniori. Mă bucur că am realizat această performanță alături de calul meu, Everton deoarece pentru noi a fost debutul la această categorie.”

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea