Declarația Mădălinei Florea după podiumul din Italia, la Premana, Lecco

232
Declarația Mădălinei Florea după podiumul din Italia, la Premana, Lecco

Declarația Mădălinei Florea după întrecerea de la Premana, o comună din provincia LeccoItalia! S-a întrecut pentru victorie cu Njeri Joyce Muthoni din Kenya și cu Andrea Mayr din Austria.

Declarația Mădălinei Florea după evoluția la Giir di Mont, etapă din circuitul Cupei Mondiale de Alergare Montană.

Declarația Mădălinei Florea după podiumul din Italia, la Premana, Lecco

”Am luat startul în prima mea etapă din circuitul Cupei Mondiale de Alergare Montană și, totodată, această cursă a reprezentat și prima mea experiență în cursele de uphill (vertical). Cursa unde am reușit să termin pe podium, ocupând poziția a 3-a, după 2 sportive de valoare internațională care, pentru cunoscătorii acestui sport, nu mai au nevoie de nicio introducere: Njeri Joyce Muthoni din Kenya și Andrea Mayr din Austria. Sunt extrem de fericită și uimită de această reușită ținând cont că nu sunt o debutantă in cadrul Cupei Mondiale. Experiența contează foarte mult în această probă ținând cont de faptul că nu m-am pregătit special pentru o asemenea probă de vertical. Recuperarea după această cursă o să o fac luând startul mâine la o altă cursă, de 18km cu 1500m diferența pozitivă, unde vreau să mă bucur cât mai mult de cursă, indiferent de rezultatul acesteia.” a postat Mădălina pe pagina de socializare.

În prima probă din cadrul Giir di Mont Uphill etapa de Cupă Mondială 9km 1040m diferența de nivel Florea Madalina locul 3 55:32. Zinca Ionut participă și el! Mâine etapa de Cupă Mondială are 32 km cu Ionut Alin Zinca , Gyorgy Istvan și Ingrid Mutter în concurs. In proba de 18 km alergă Peter Herman și Florea Madalina! Live results: https://www.endu.net/it/events/giir-di-mont-uphill/results0:00 / 0:310:03 / 0:12

Găsiți detalii despre întrecerea Giir di Mont, aici!

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc prima cursă de 6 zile din țară: Transylvania 6 Days!

Autor Ovidiu Pețenghea