Denisa Dragomir este campioană mondială la Alergare Montană – Short Trail!

78
Denisa Dragomir este campioană mondială la Alergare Montană - Short Trail!

Denisa Dragomir este campioană mondială la Alergare Montană în proba de Short Trail! 38 kilometri cu 2400 diferență de nivel! Sportiva din Câmpulung este și campioană mondială la disciplina Skyrunning, titlu câștigat în acest an, în Italia.

Denisa Dragomir este campioană mondială la Alergare Montană - Short Trail!

Denisa Dragomir este campioană mondială la Alergare Montană – Short Trail în Thailanda. Prima declarație:

”Încă nu îmi vine să cred! Visul meu a devenit realitate. Mulțumesc tuturor pentru mesaje și încurajări! Mulțumesc celor care au fost necondiționat lângă mine. Revin curând cu un update. Acum este timpul să mă bucur de moment!”-a postat pe pagina de socializare, Denisa!

Mădălina Florea e pe locul 4 la întrecerea de Vertical la Campionatele Mondiale de Alergare Montană, competiție care adună la start cei mai bun atleți din lume. În prima zi a concursului, Mădălina Florea a luat startul în proba de vertical 8,5km cu 1064 metri diferență de nivel (proba care constă doar în urcare).

Performanță și pentru echipa masculină de alergare montană a României la scurtă distanță – locul 4 în Thailanda, la Mondiale! Damian Bogdan, Leonard Mitrica (11), Cristian Mosoiu (30) și Zinca Ionut (54) se remarcă. Alergătorii susținuți de antrenorul Galiteanu Ionut Dan au fost aproape de medalie, în urma echipelor din Italia, Franța și Marea Britanie.

”Proba de Uphill, proba la care am luat și eu startul și pe care am reușit să o termin pe locul 4. O parte din mine plânge, pentru faptul că orice sportiv își dorește să cucerească o medalie la o astfel de competiție, știind câtă muncă se află în spate. Nu e prima dată când termin o competiție majoră pe locul 4, însă gustul a rămas la fel de amar. Însă, o parte din mine se bucură, pentru că totuși, este un Campionat Mondial, deși se pare că atunci când nu ai reușit să cucerești o medalie, lumea uită de tine. Am reușit să termin în spatele a 3 sportive cu renume în aceste probe de alergare montană și trail. Mult succes colegilor mei de delegație care mâine intră în focurile Campionatului Mondial, în probele de ultramaraton 80km și Lungă Distanță 38km. Fie ca rezultatele voastre să fie pe măsura așteptărilor. Mulțumesc tuturor celor care mă susțin și care sunt alături de mine necondiționat, de atâta vreme. Vă mulțumesc pentru încrederea acordată! Sper să mă odihnesc și să mă recuperez până duminică, când mă așteaptă o nouă cursă, cea de Up&down.” a postat pe pagina de socializare Florea Madalina

Pe AIMX  citiți mai multe articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea