joi, februarie 22, 2024
AcasăFII DE NEOPRITȘtiri AIMXDenisa Dragomir are Spania la picioare.

Denisa Dragomir are Spania la picioare.

 A STABILIT RECORDUL ALL-TIME AL CURSEI LA FEMININ

       Sezonul 2017 a inceput perfect pentru Denisa Dragomir. Alergatoarea s-a impus chiar la prima cursa internationala la care a participat in acest an. S-a intamplat in Spania, in urma cu mai putin de doua saptamani, in regiunea Leon. Competitia, Carrera Alto Sil, a avut o lungime de 31 de kilometri, cu o diferenta de nivel de 1800 de metri. Denisa a plecat hotarata si nu a cedat conducerea pana la linia de finish. ” Am reusit sa ma impun de la începutul cursei si sa obțin victoria cu un timp de 3 ore,14 minute, 39 de secunde. In acelasi timp am înregistrat cel mai bun timp al competiției la feminin, dar si un top 15 la băieți „, a dezvaluit Denisa pentru aimx.ro. In clasamentul general romanca a urcat pe pozitia a 14-a spre surprinderea organizatorilor.

 

„UN FEL DE CAMPIONAT MONDIAL”                                                       

In ceea ce priveste traseul…: ” A fost o cursa pe placul meu, asemănătoare cu Campionatul Mondial de lunga distanta care va avea loc anul aceata in Italia. A avut de toate: urcări si coborâri tehnice, porțiuni de fuga, râuri ( foarte multe râuri cu apa destul de rece). Au existat si zone salbatice cu tufe de mărăcini ce intersectau potecile. Caldura a fost factorul care m-a epuizat cel mai rau (26 grade), o temperatura foarte ridicată comparativ cu cea la care eu eram obișnuita sa ma antrenez.Am avut plăcerea sa cunosc si pe unul dintre cei mai tari ultramaratonisti ai momentului, americanul JIM Walmsley.

     Atmosfera de pe traseu a fost una fenomenala. Denisa s-a bucurat din plin de sprijinul locuitorilor din zona si nu numai. Acestia au „flancat” traseul pe tot parcursul cursei si i-au incurajat pe concurenti.

         MERGE IN ITALIA SA FIE PRIMA

Denisa Dragomir va participa duminica la o noua cursa internationala. De data aceasta in Italia, langa Bergamo. Cursa se numeste Sky del Canto si are 22 de kilometri lungime cu 1200 de metri diferenta de nivel. Obiectiv?” Primul loc! Asta imi doresc mereu. Sa termin prima!”

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE