Diana Ivancescu s-a impus la Cros in Baneasa Race Spring Edition

0
1150
Diana Ivancescu s-a impus la Cros in Baneasa Race Spring Edition

Diana Ivancescu a terminat in 0:46:46,7 Crosul din Baneasa si a castigat in fata Marianei Cristea si a Mirelei Mihai. La masculin s-a impus Stefan Iulius Gavril in 0:37:37,4. Andrei Livezeanu si Robert Boroi au fost in top 3. La Semimaraton s-a impus Dumitru Nicolaev in 1:17:04,9. In top 3 au fost Razvan Ene si Ionut Marian Purcea. La feminin a castigat Ilinca Maria Tempeanu in 1:31:32,8. In top 3 au fost Loredana Andreea Stoian si Vasilica Lefter. Saptamana trecuta Diana a castigat in 38:34  UNIQA Asigurări Bucharest 10K & FAMILY RUN.

Diana Ivancescu a vorbit pentru AIMX dupa victoria de la Crosul din Baneasa.

„Am inceput anul bine. Am avut clasari pe podium atat la Campionatele Nationale cat si la cursele de sosea. Este un an promitator pentru mine. De antrenat ma antrenez la Targoviste cu doamna Desdemona Banu Ionescu.”-Diana Ivancescu

Diana a participat la Campionatele Nationale de sala, universitare si de semimaraton. Si-a trecut in cont doua medalii de bronz si una de argint. In probele de 1500m, 3000m respectiv 21km. proba de semimaraton. A venit randul Crosului din Baneasa si Diana a castigat!

„Este pentru prima data cand particip la acest trail, a fost o experienta placuta, cu noroi😁M-am adaptat super bine, am castigat atat la open cat si la categorie. Sunt multumita de rezultat. Ca si adversara mi-a fost amica de pe locul 2, Mari Cristea cu care am luat startul din randul 1.

Traseul a fost mai degrabă un „patinoar”, dar a fost placut si cu siguranta voi mai participa.”-Diana Ivancescu

Diana are antrenamente de doua ori pe zi. Se pregateste intens si va concura la 10 kilometri, intrecerea pe sosea la Campionatele Nationale. Va fi la  10k Bucharest International, competitia doamnei Constantina Diță. In program Diana Ivancescu are si Crosuri pe șosea si Campionatele Nationale de pista.

„Obiectivul principal este indeplinirea baremului pentru Europene la cursa de 5 km categoria Tineret.”-Diana Ivancescu

rezultate de la Baneasa Race Spring Edition gasiti aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea