Dragos Pirnog prezinta atmosfera pre Maraton la Madrid.

0
1018
Dragos Pirnog prezinta atmosfera pre Maraton la Madrid.

Dragos Pirnog a intrat in atmosfera de Maraton la Madrid. Expert in turism, incepand din 2013 a descoperit si pasiunea pentru alergare. A participat la maratoane internationale si curse  de trailrunning. Acum a venit momementul pentru Maratonul din capitala Spaniei.

Dragos Pirnog ia startul in evenimentul de la Madrid!

In ziua evenimentului sunt in program: maraton (42 km), semi-maraton (21 km) si 10k (10 kilometri) cu aproximativ  39.000 de alergatori inscrisi la cea de a 41 editie.

„Pentru mine este o noua ocazie de a combina doua pasiuni ale mele: sportul si calatoriile. In fiecare an aleg un oras mare pentru a alerga un maraton de sosea. Primul meu maraton a fost in Barcelona pentru ca este orasul meu de suflet. Acum am revenit in Spania pentru intrecerea din Madrid.”

Dragos Pirnog a ales sa ia startul la Madrid pentru ca isi dorea un maraton de primavara.

 „Iubesc Spania si am considerat ca este un oras perfect pentru un City break alaturi de sotie. Cursa e Gold Label si face parte din seria Rock&Roll Marathon. Nu e un traseu usor pentru ca are ceva diferenta de nivel. Vremea e perfecta. Vreau sa ma bucur de atmosfera de la cursa si de acest minunat oras.”

 Dragos Pirnog a intrat in atmosfera de „fiesta” care va acompania alergatorii duminica in cursa.

 „Pe tot traseul vor exista formatii rock care vor canta pentru noi si public. Am facut un ultim antrenament la ora 09.00 in Parcul Retiro care era plin de alergatori. In seara premergatoare Maratonului atentia in oras s-a axat pe finala Cupei Spaniei la fotbal care este in Madrid. E plin de suporteri veniti din Sevilla si Barcelona.”
Dragos Pironog a descris traseul de duminica.
„Traseul porneste in urcare pe primii 4 km. Apoi incepe sa fie plat si e putina coborare pana la km 23. De acolo incep din nou mai multe portiuni cu diferenta de nivel. Ultimii 4 km sunt tot in urcare. Sunt asteptati 15000 de maratonisti si multi alergatori la cursele de semimaraton si cros 10km.”
 Autor: Ovidiu Pețenghea