Ede Molnar a câştigat la Barcelona în Cupa Mondială MTB

0
62
Ede Molnar a câştigat la Barcelona în Cupa Mondială MTB
Ede Molnar a câştigat la Barcelona în Cupa Mondială MTB
sursa foto Facebook Cătălin Sprînceană

Ede Molnar a câştigat la Barcelona după succesul de la Paris. Riderul de la BikeXpert este în formă. Următoarele etape ale Cupei Mondiale vor avea loc la Panalgkaraya (Indonezia, 19 mai), Sakarya (Turcia, 26 mai), Leuven (Belgia, 2 iunie), Sao Paulo (Brazilia, 18 august), Bengaluru (India, 29 septembrie) şi Riad (Arabia Saudită, 3 noiembrie).

Molnar Ede-Karoly a câștigat UCI MTB Eliminator World Cup powered by citymountainbike.com – XCE! Victorie pentru România la MEN ELITE – CROSS-COUNTRY ELIMINATOR.

Molnar Ede-Karoly a câștigat pentru România întrecerea de la Paris
sursa Facebook Federatia Romana de Ciclism

Molnar Ede-Karoly a câștigat în Franța în fața suedezului LINDH Edvin. Top trei a fost completat de slovenul KLEMENČIČ JakobMOLNAR Ede-Karoly cucerește Parisul!

Campion național la Cross Country Eliminator, Ede Karoly Molnar (Dinamo-Bikexpert-Superbet), a participat în data de 29 octombrie la Campionatul European al aceleiași discipline care a avut loc în Sakarya, Turcia. Românul s-a impus în probabil cea mai explozivă probă din Mountain Bike și a arătat că este cel mai puternic dintr-un pluton care conținea nume mari precum Nils-Obed Riecker, Simon Gegenheimer sau Titouan Perrin-Ganier. Conform articolului publicat de Federațiadeciclism.ro.

Ede Molnar este unul dintre cei mai puternici rideri din România la ora actuală, multiplu campion național și balcanic la numeroase discipline și ocupant al podiumurilor celor mai importante competiții din România. Ede Molnar a mai adus țării noastre medalia de bronz în ediția din 2022 după participarea la Campionatul European de XCE.

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea