vineri, decembrie 8, 2023
AcasăCICLISMEduard Grosu a castigat a 3-a etapa din Turul Lacului Qinghai

Eduard Grosu a castigat a 3-a etapa din Turul Lacului Qinghai

Eduard Grosu a castigat a 3-a etapa a cursei din China din Turul Lacului Qinghai. Delko Marseille Provence a ajuns la a doua victorie in competitia asiatica. In urma cu o zi Brenton Jones a castigat a 2-a etapa din Turul Lacului Qinghai. Eduard Grosu a fost pe post de lansator reusind sa-l duca pe australian intr-o pozitie ideala de sprint. Echipa Delko Marseille Provence s-a clasat pe pozitia a 7-a in prima etapa la contratimpul pe echipe. Eduard si colegii de la Delko Marseille Provence au in program treisprezece etape in perioada 14/27 iulie. Ziua de pauza a fost programata pe 23.

Eduard Grosu a castigat a 3-a etapa a Turului Lacului Qinghai. Anul trecut Edi a reusit sa-si treaca in palmares trei victorii in opt etape.

Eduard Grosu a castigat a 3-a etapa din Turul Lacului QinghaiIn 2018 Eduard Grosu a parasit competitia in etapa a 9-a. Actualul coechipier de la Delko Marseille Provence australianul Brenton Jones l-a sicanat pe Edi care a cazut la o viteza de peste 60 de km\h. Grosu a suferit o fractura de clavicula.

Luna trecuta a fost victorie pentru Grosu in Ronde van Limburg(201,1km). Startul si sosirea au fost in Tongeren. Eduard Grosu a castigat dupa 4:34:29. Ciclistul roman a castigat la sprint in fata italianului Simone Consonni. Pe trei a incheiat danezul Lasse Norman Hansen.

Victoria a fost obtinuta de Grosu in Belgia pe ploaie la sprint! Dupa evolutia buna din Turul Luxemburgului, Edi a castigat Ronde van Limburg! In Belgia a venit prima victorie internationala din acest an a lui Edi pentru Delko Marseille Provence. Rezultate aici!

Eduard Grosu vrea sa fie si mai bun in 2019, dupa 7 victorii anul trecut. Eduard a concurat 5 ani la Nippo Vini Fantini, iar pentru campionul national la sosea se aduna victoriile in campania cu Delko Marseille.  In 2018 Eduard a castigat in China 3 etape in Turul Qinghai Lake.

Credit Foto Eduard Grosu Fan Club

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE