Eduard Grosu este supărat! Au apărut și probleme familiale

0
448
Eduard Grosu este supărat! Au apărut și probleme familiale

Eduard Grosu este supărat din cauza evenimentului în care a fost implicat tatăl său. Mașinile în care se aflau părinții lui Edi Grosu și antrenorul de la CSA Steaua, Georgios Georgiadis, au fost implicate într-un accident, iar familia celui mai bun rutier român susține că acroșajul a fost produs intenționat.

Eduard Grosu este supărat din cauza evenimentului neplăcut creat la cursa pe șosea din cadrul Campionatelor Naționale de ciclism!

Eduard Grosu este supărat! Au apărut și probleme familiale

”La Campionatul Național de Fond,antrenorul echipei CSA Steaua,a intrat intenționat în tatăl meu cu mașina voind să îl răstoarne (au facut niște documente false cu niște sportivi,eu am făcut o contestație la UCI și UCI mi-a dat dreptate),apoi s-a oprit cu mașina în fața lui,l-a agresat,iar după sosire,din nou,a început să mă agreseze și pe mine.”

Ciclistul român a postat video cu momentul nefericit aici!

Viorel, tatăl lui Edi, a fost și el ciclist profesionist și, fără ezitare, și-a împins fiul să-și urmeze calea. Turul României din 2013 avea să-i schimbe destinul. Stefano Giuliani, un fost ciclist profesionist, a remarcat talentele acelui tânăr sprinter și i-a sugerat să semneze pentru noul său proiect, Vini Fantini.

Edi a concurat anul acesta în Turul Turciei cu scopul de a-și pregăti participarea la Giro d’Italia. Corpul i-a cerut însă să se odihnească. La întoarcerea acasă, medicii l-au diagnosticat cu bronșită. Ceva mai târziu, a programat cu echipa să participe la Turul Greciei. Acesta ar fi fost un test final, pentru a scăpa de îndoiala dacă va fi sau nu la al treilea Giro. După a doua etapă, a simțit o slăbiciune neobișnuită. Au fost efectele unei mononucleoze care l-a despărțit definitiv de competiție.

Pe AIMX aflați  aici și despre Emil Dima!

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc prima cursă de 6 zile din țară: Transylvania 6 Days!

Autor Ovidiu Pețenghea