Emilian Focsaneanu anunta perspectivele pentru tinerii schiori

229
Emilian Focsaneanu anunta perspectivele pentru tinerii schiori

Emilian Focsaneanu este antrenorul coordonator al sectiei de schi alpin de la Corona Brasov . Clubul va da cinci schiori Romaniei pentru FOTE si alti trei pentru Campionatul Mondial de juniori. Schiorii de la CSM Corona Brasov, Andrei Stanescu, Robert Mart si Luca Dumitru vor reprezenta Brasovul si Romania la Festivalul Olimpic al Tineretului European. Irina Ghitoc si Dan Rotaru sunt rezervele Romaniei la aceasta competitie.

Emilian Focsaneanu mizeaza pe prezenta romaneasca la nivel international la schi alpin.

Romania si-a anuntat prezenta la Festivalul Olimpic al Tineretului European. Competitia este programata in perioada 7-12 februarie 2021. Intrecerile vor fi in Finlanda, la Vuokatti. Andrei Stanescu, Robert Mart si Luca Dumitru, toti sportivi la categoria sub 18 ani vor concura in probele de slalom si slalom urias.

Clubul Corona Brasov va avea trei reprezentanti si la Campionatul Mondial de juniori din 2021. Intrecerile vor fi la Bansko, in Bulgaria. Diana Rentea, Hunor Szoke si Andrei Stanescu vor putea sa participe la toate probele, slalom, slalom urias, super-G si coborare.

„Ne-am bucurat sa aflam ca Federatia Romana de Schi-Biatlon a definitivat lotul pentru FOTE 2021. CSM Corona Brasov are trei sportivi confirmati si doua rezerve. Am incredere in ei ca pot obtine rezultate bune atat pentru Brasov si pentru club cat si pentru Romania. Pentru niste sportivi tineri, participarea la astfel de competitii este un pas inainte. Au o sansa buna sa se remarce pe plan international. Pentru o pregatire cat mai buna a acestor competitii, ne dorim sa participam la cat mai multe concursuri”.-Emilian Focsaneanu

Emilian Focsaneanu anunta perspectivele pentru tinerii schiori

Emilian Focsaneanu este fost campion national la schi alpin şi maestru al sportului. Este antrenor atat pe plan national cat si international dupa ce a participant la Jocurile Olimpice de la Albertville in 1992.

Pe AIMX puteti citi aici mai multe vesti din sporturile de iarna.

SURSA CSM CORONA BRASOV

Autor Ovidiu Pețenghea