Florin Avasiloae si Constantin Popovici infrunta criza. Sarituri in apa

124
Florin Avasiloae si Constantin Popovici infrunta criza. Sarituri in apa

Florin Avasiloae si Constantin Popovici se adapteaza la noile conditii impuse de situatia de criza. Cei mai buni sportivi s-au filmat si au postat pe una dintre retelele de socializare un video din izolare. Il gasiti aici! Sportivii asteapta ziua in care care vor putea reveni la antrenamente la bazin.

Florin Avasiloae si Constantin Popovici au primit o veste care le incurca planul pentru acest an. Sezonul 2020 al Red Bull Cliff Diving World Series a fost anulat! 

Antrenat de catre Florin Avasiloae, Constantin Popovici a fost singurul roman acceptat de catre organizatori in editia 2020.


”Sunt trist, dar sanatatea primeaza! Sunt trist pentru ca am muncit din plin pentru acest sezon care urma sa vina, dar mergem mai departe. Trebuie sa avem grija sa fim sanatosi si sa ne gandim la 2021, care va fi un an mult asteptat”.-Constantin Popovici.

Florin Avasiloae si Constantin Popovici infrunta criza. Sarituri in apa

Antrenorul Florin Avasiloae a completat declaratiile lui Constantin despre anularea sezonului 2020 al Red Bull Cliff Diving World Series si explica de cat timp e necesar pentru ca sportivii sa revina la forma initiala:

„A fost o decizie luata de catre Comisia Tehnica RedBull Cliff Diving. Este o decizie care nu avantajeaza pe nimeni. Toti sportivii si-ar fi dorit sa concureze macar la etapele programate incepand cu luna august din acest an. De asemenea a fost amanata si Cupa Mondiala pentru anul viitor. In opinia mea, amanarea este o decizie corecta pentru a nu pune deloc in pericol sanatatea sportivilor. Trebuie specificat faptul ca saritorii, dupa doua luni de carantina, au nevoie de cel putin patru luni de antrenamente pentru a reveni la forma initiala”.

In editia 2019 Red Bull Cliff Diving World Series , Constantin s-a clasat pe locul 4 in Red Bull Cliff Diving, in conditiile in care nu a putut participa la jumatate din etape din cauza unei accidentari.

SURSA FRNPM

Pe AIMX aflati aici surpriza pregatita de Garmin pentru Romania!

Autor Ovidiu Pețenghea