George Dragomir se gandeste la Grand Prix-ul din Rusia dupa titlul national

352
George Dragomir se gandeste la Grand Prix-ul din Rusia dupa titlul national

George Dragomir se gandeste la un nou rezultat de referinta pentru scrima romaneasca. Anul acesta George Dragomir a adus medalia de argint pentru Romania dupa 19 ani la Mondialele de juniori. La Torun, in Polonia, George a luptat pentru titlul suprem, dupa ce a trecut cu 15-9, de italianul Mignuzzi. Finala a fost tot cu un italian, Roma, cel care a castigat aurul, cu 15-8.

George Dragomir se gandeste la Grand Prix-ul din Rusia dupa titlul national castigat la sabie tineret U 23 ani!

In sala de scrima ”Ana Pascu” din Bucuresti, George Dragomir, de la CSM Unirea Slobozia a castigat titlul nationa in finala cu Rareș Ailinca, de la CS Dinamo. A fost 15-13 pentru George. Medaliile de bronz au revenit sportivilor Codrin Cozmuleanu (CSM Iași) și Andrei Păștin (CS Dinamo). Răzvan Stănescu (CSM Unirea Slobozia) a fost pe locul 5. Alexandru Zmău (CSM Iași) a terminat pe locul 6, Marco Șovar (CS Dinamo) a incheiat pe locul 7 și Matei Cidu (CSM Iași) a fost pe locul 8.
Rezultate aici!

George Dragomir se gandeste la Grand Prix-ul din Rusia dupa titlul national„Perioada de dupa Mondialele de juniori a fost una de acomodare. Am trecut de la lotul de juniori de la Brasov la cel de seniori de la Bucuresti. A trebuit sa ma obisnuiesc cu orasul, colegii dar si cu antrenorii. M-am antrenat in Bucuresti cu lotul national. Fac cam 12 antrenamente pe saptamana.”-George Dragomir

George a castigat titlul natinal la sabie sub 23 de ani individual si bronz cu echipa.

„La nationale a fost bine intrucat am reusit sa castig! Am avut adversari redutabili, am tras atat cu actuali colegi cat si cu ceilalti de la Brasov. Toti sunt niste tragatori foarte buni si au fost asalturi echilibrate. Urmeaza un Grand Prix de seniori la Moscova!”-George Dragomir

La echipe CSM Iași a câștigat titlul național după o finală cu sabrerii de la CS Dinamo București 1. Codrin Cozmuleanu, Răzvan Ursachi, Alexandru Zmău și Matei Cidu sunt campionii.  Sportivii antrenati de Alexandru Siriteanu au învins cu 45-42 pe dinamovisti. In echipa vicecampioana au tras:  Rareș Ailinca, Andrei Păștin, Andrei Pădure și Marco Șovar, antrenor Rareș Dumitrescu. Pe locul trei au terminat sabrerii de la CSM Unirea Slobozia, pregătiți de Marin Cruțu, cu cei trei de Dragomir în echipă: George, Eduard și Mihăiță, alături de Răzvan Stănescu.

sursa Federatia Romana de Scrima

Autor: Ovidiu Pețenghea