George Gabriel Moise e un exemplu de curaj și determinare!

0
123

George Gabriel Moise e un exemplu de curaj și determinare! S-a întors de la Campionatul Mondial de Culturism si Fitness din Spania, unde a luat locul 1 la divizia de wheelchair bodybuilding (dizabilități). Un sportiv care reușește să motiveze ca ambasador al României în străinătate, e un exemplu pentru persoane ca să se apuce de sport. Ne arată prin ceea ce face că totul este posibil!

George Gabriel Moise e un exemplu de curaj și determinare!

George Gabriel Moise a câștigat medalia de aur la bodybuilding Men wheelchair. Succes mondial în Santa Susana, Spania IFBB.

”Datorită soției mele am început să practic. Ea știa că sunt pasionat, mă uitam la competițiile din America unde participau persoanele cu dizabilități. (Olympia, Arnold). 2021 a fost anul în care am luat legătura cu un antrenor specializat în pregătiri pentru concurs, scopul fiind Naționalele din septembrie. Totul a mers bine și am ieșit campion național, iar a doua zi am participat la Cupa Europeană unde de asemenea am luat locul 1. Astfel am fost selectat de către domnul Torcea Costel, selecționerul lotului României de Culturism si Fitness, pentru a reprezenta România la Mondialele de Culturism si Fitness din Santa Susanna – Barcelona.”

Pentru Gabriel rezultatele de top se adună! A progresat de la o ediție la alta a Mondialelor.

De la locul 2, la doar câteva puncte distanță de locul 1 a devenit acum Campion Mondial! Are rezultate de top și la Europene. La competiția continentală din 2022 a fost pe locul 4, Tiger classic 2022 cu locul 1, la Mondialele din 2022, locul 1. În această toamnă a fost pe locul 1 la Campionatul Mondial.

”Pe viitor vreau să câștig Campionatul European din 2024, iar apoi, să concurez la Arnold Classic, dacă voi avea divizia introdusă în program. Și.. Sper la cât mai multe titluri pentru a demonstra că orice este posibil, indiferent de handicap, de problemele pe care le avem. Dacă muncim și chiar ne dorim ceva, se va împlini într-o bună zi.”

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea