Grigoriu de la extaz la agonie in Haltere! Ce s-a intamplat la Mondiale?!?

729
Grigoriu de la extaz la agonie in Haltere! Ce s-a intamplat la Mondiale?!?

Grigoriu de la extaz la agonie dupa doua minute in care s-a vazut cu medalia de gat la Mondiale! Maria Luana Grigoriu este o tanara sportiva care practica Haltere cu succes.  Legitimata la CS Rapid Bucuresti, Grigoriu a urcat pe treapta a treia a podiumului la Europene la doar 18 ani!

„Bronzul” a ambitionat-o pe Maria Grigoriu. Sportiva era pregatita pntru noi medalii castigate la Haltere la 58 kg. Dar un episod trist i-a bulversat intrecerea de la Mondiale. 

„La Campionatul Mondial de Juniori de la Tashkent  mi s-a facut o mare nedreptate . Am aruncat 114 kilograme , la a treia incercare si urma sa fiu vice-campioana mondiala la acest stil . Eu și antrenorii mei eram foarte fericiti , dupa care concursul s-a oprit și juriul a decis ca incercarea mea este nereusita . Toti oficialii delegatiei noastre , in frunte cu domnul Nicu Vlad au contestat decizia si le-au aratat celor din juriu filmarea cu ridicarea mea. Din pacate nimeni nu a vrut sa se uite. Au presupus ca a fost o eroare tehnica. Dar eu nu am comis-o. Este greu sa accepți un astfel de esec! Am pierdut o medalie si nu a fost pe mana mea . Trecusem de la extaz la agonie , dar acum sunt mult mai motivata si sunt sigura ca medalia aceea va fi a mea !”

Grigoriu de la extaz la agonie in Haltere! Ce s-a intamplat la Mondiale?!?

„Am simtit cea mai mare bucurie …timp de doua minute . După acest 114 la stilul aruncat , urma sa fiu vice-campioana mondiala de juniori . Dar , juriul a decis sa inchei in clasament pe locul 4 , ca si anul trecut . Eu va mulțumesc din suflet tuturor pentru sustinere.  Consider ca a fost o nedreptate!”

Maria Luana Grigoriu este o luptatoare! Ambitioasa, bine pregatita, hotarata va ataca urmatoarele competitii dornica de revansa!

„Urmeaza in calendar Campionatele Europene de juniori din octombrie. Pana atunci voi mai participa la cateva Campionate Nationale la care vreau oricum sa fac o figura frumoasa .”

Autor: Ovidiu Pețenghea