Grigoriu ridica greutati pentru Mondialele din Fiji! A castigat la senioare Cupa

333
Grigoriu ridica greutati pentru Mondialele din Fiji! A castigat la senioare Cupa

Grigoriu ridica greutati pentru inca un trofeu in progresul pe care il face pentru performanta la Haltere. Maria Luana a castigat Cupa Romaniei de Seniori. Concursul a fost organizat in incinta salii de atletism Ioan Soter din Bucuresti.

Maria Luana Grigoriu ridica greutati si a crescut la Total la Cupa Romaniei la senioare!

Grigoriu ridica greutati pentru Mondialele din Fiji! A castigat la senioare Cupa„Am smuls 89 de kilograme, am aruncat 116 kilograme si am avut un total de 205 kilograme. Am castigat categoria 71 kilograme la senioare . Ma pregatesc acum de Campionatele Mondiale de Juniori din Fiji, peste o luna.”-Maria Luana Grigoriu

La Nationalele de anul trecut  Maria Luana Grigoriu a castigat detasat concursul cu 10 kilograme in plus la total fata de adversare. Grigoriu s-a impus la smuls, aruncat si la total. Maria Luana Grigoriu a concurat atunci dupa Europene si a intrat intr-o perioada de mentinere inainte de Nationalele sub 20 de ani. Antrenamentele le face la lotul national de tineret la Bascov langa Pitesti. Antrenorii campioanei sunt Pavel Rugea si Marius Ulareanu la clubul Rapid si Nitu Nicolae si Valeriu Calancea la lotul national.

Maria Luana Grigoriu a devenit campioana nationala dupa ce a avut 83 de kilograme la smuls, 108 la aruncat si un total de 191 de kilograme.

Maria Luana este studenta  la Facultatea de Educatia Fizica si Sport, de la Universitatea Ecologica.

„Reusesc sa asimilez destul de repede. Intotdeauna am invatat repede. Pe partea de sport  vreau mai mult ca sa particip la Jocurile Olimpice. La aruncat stau bine si in timp pot sa iau medalii si trebuie sa mai reglez la smuls. Prin mult mai multa munca voi reusi.” -Maria Luana Grigoriu

Anul trecut la Mondiale, Grigoriu a trecut de la extaz la agonie dupa doua minute in care s-a vazut cu medalia castigata! Detalii aici! Grigoriu a urcat pe treapta a treia a podiumului la Europene la doar 18 ani!

„Bronzul” a ambitionat-o pe Maria Grigoriu!

Autor: Ovidiu Pețenghea